Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, victorie clară cu Real Madrid în El Clasico! Meciul amical a fost jucat în SUA

Barcelona, victorie clară cu Real Madrid în El Clasico! Meciul amical a fost jucat în SUA
Comentarii

FC Barcelona a învins, sâmbătă, la Dallas, cu scorul de 3-0, echipa Real Madrid, într-un meci amical.

Barcelona, victorie clară cu Real Madrid în El Clasico! Meciul amical a fost jucat în SUA

Golurile au fost marcate de Ousmane Dembélé (14), Fermín López, (84) şi Ferrán Torres (90). Potrivit cotidianului AS, echipa Real Madrid a avut 28 de şuturi spre poartă, a ratat un penalti şi a lovit de cinci ori bara. La meci au asistat 82.026 de spectatori.

Duelul a fost un bun antrenament pentru ambele echipe înainte de startul noului sezon din La Liga. Formaţia catalană este campioana en-titre, în timp ce madrilenii vor încerca să pună din nou mâna pe cel mai mai important trofeu din fotbalul spaniol.

Transfer de senzaţie pe ruta Barcelona - PSG! 50 de milioane de euro pentru mutarea verii pe piaţa transferurilor

PSG vrea să-l aducă pe Parc des Princes pe Ousmane Dembele (26 de ani), starul celor de la FC Barcelona.

După plecarea lui Messi în SUA, la Inter Miami, parizienii vor să aducă un om important în atac pentru a-şi apăra titlu în Franţa, dar mai ales pentru a avea o şansă reală în UEFA Champions League.

Oficialii clubului din capitala Franţei s-au gândit la Ousmane Dembele, el fiind pe placul antrenorului Luis Enrique. Mai mult decât atât, şi fotbalistul şi-ar dori să revină acasă şi să facă cuplu în atac cu Kylian Mbappe.

Potrivit presei din Hexagon, PSG este dispusă să plătească clauza de reziliere a lui Ousmane Dembele. Astfel, Barcelona ar urma să primească 50 de milioane de euro în schimbul extremei achiziţionate în 2017 de la Borussia Dortmund. Atunci catalanii plăteau 135 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: barcelonareal madridel clasicoamical 

viewscnt
Articole similare