Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona vrea o "stâncă" în apărare. Fundaşul pe care vrea să-l transfere la reducere

Barcelona vrea o "stâncă" în apărare. Fundaşul pe care vrea să-l transfere la reducere

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona îşi caută un fundaş central care să rezolve problemele din defensivă, iar alesul pare că este Kalidou Koulibaly (30 de ani), apărătorul lui Napoli, campion al Africii cu naţionala Senegalului.

Barcelona vrea o "stâncă" în apărare. Fundaşul pe care vrea să-l transfere la reducere

Problemele din defensiva Barcelonei s-au accentuat în acest sezon, iar catalanii vor să transfere un fundaş care să ofere siguranţă. Pique s-ar putea retrage la vară, Lenglet, Umtiti şi Oscar Mingueza sunt pe lista de transferuri, iar şefii de pe Camp Nou au început căutările pentru a aduce un apărător.

Sport anunţă, miercuri, că Barcelona urmăreşte atent situaţia lui Kalidou Koulibaly, al cărui contract cu Napoli expiră în vara lui 2023. Cu un an şi jumătate rămas din înţelegerea de pe "Diego Maradona", Koulibaly ar putea ajunge la Barcelona pentru o sumă destul de mică.

Pentru a nu-l pierde gratis, Napoli ar putea fi de acord să-l cedeze "la reducere" pe Kalidou Koulibaly, campion al Africii cu naţionala Senegalului. Manchester United sau Manchester City l-au dorit insistent în trecut pe Koulibaly, însă preţul cerut de Aurelio De Laurentiis i-a speriat pe granzii din Premier League.

Kalidou Koulibaly a jucat 20 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon, timp în care a marcat de două ori şi a livrat două pase de gol.

  • 45 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kalidou Koulibaly în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: kalidou koulibalynapolibarcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare