You are here:

Barurile şi magazinele din Anglia se pregătesc pentru finala EURO 2024

Barurile şi magazinele din Anglia se pregătesc pentru finala EURO 2024

EURO

Comentarii

Pub-urile, supermarketurile şi restaurantele din Anglia sunt pregătite pentru un weekend plin de evenimente, în care fanii vor urmări meciul Angliei cu Spania - finala Campionatului European de fotbal, şi, înainte de acesta, finala turneului de la Wimbledon, relatează Reuters.

Barurile şi magazinele din Anglia se pregătesc pentru finala EURO 2024

Evenimentele vor oferi un impuls extrem de necesar sectorului hotelier şi al comerţului cu amănuntul, după ce vremea ploioasă a însemnat un început modest al comerţului de vară.

Diverse produse, de la bere, vin şi gustări, mâncare pentru grătar şi pizza până la televizoare cu ecran mare şi tricouri ale Angliei, sunt cumpărate înainte de weekendul sportiv major, au anunţat supermarketurile Tesco (TSCO.L), Sainsbury's (SBRY.L), şi Asda.

Sainsbury's, al doilea magazin alimentar din Marea Britanie, a prognozat că vânzările de bere în weekend vor creşte cu 200% faţă de anul precedent, iar vânzările de vin spumant şi cutii de cocktail gata de băut vor creşte cu 30%.

Al treilea supermarket ca mărime din Marea Britanie, Asda, a vândut peste 20 000 de televizoare cu ecran mare şi ultra-high-definition în timpul Euro 2024, iar alte vânzări sunt aşteptate înainte de duminică, a declarat Asda după ce Anglia a învins miercuri Ţările de Jos cu 2-1 în semifinale.

Anglia înfruntă Spania duminică pentru o şansă de a deveni prima echipă masculină a Angliei care câştigă un turneu major de la Cupa Mondială din 1966 şi prima pe pământ străin.

"Victoria Angliei ar fi cu siguranţă unul dintre cele mai mari câştiguri din fotbal din toate timpurile pentru afacere, ceva de şapte cifre", a declarat Lee Phelps, purtător de cuvânt al casei de pariuri William Hill.

Afla mai multe despre: angliaspaniaeuro 

viewscnt
Articole similare