Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru a ales cel mai bun jucător al primei etape de Superligă: ”De departe! Joacă altfel de fotbal. E altceva” | EXCLUSIV

Basarab Panduru a ales cel mai bun jucător al primei etape de Superligă: ”De departe! Joacă altfel de fotbal. E altceva” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Basarab Panduru a ales fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult în prima etapă a Superligii, ediţia 2023/2024.

Prezent în studiourile Orange Sport, Basarab Panduru a recunoscut că a fost surprins plăcut de forma sportivă pe care Alexandru Mitriţă (28 de ani) a arătat-o în partida cu Dinamo, câştigată de olteni cu 2-0.

Basarab Panduru, despre Andrei Ivan: ”Cel mai bun. De departe”

Alexandru Mitriţă a arătat o poftă foarte mare de joc. A scos o lovitură de la 11 metri, transformată de către Andrei Ivan, i-a pasat decisiv lui Jovan Markovic, la 2-0, dar a avut şi alte ocazii bune de a marca.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Mitriţă, conform transfermarkt.de.

În opinia lui Basarab Panduru, Alexandru Mitriţă a fost, de departe, cel mai bun jucător al primei etape din Superligă.

Suntem la primul Minut. Trebuie să avem şi noi răbdare. Este primul meci. Nu ştiu dacă putem să judecăm la maximum. Craiova nu a făcut un meci bun, dar e începutul campionatului.

Cu un Mitriţă nu se face primăvară. A fost cel mai bun jucător în această seară. De departe. Se vede că joacă altfel de fotbal.

Mitriţă a fost cel mai bun de pe teren, cel mai bun jucător al etapei, după părerea mea. Are alt fotbal. Nu prea vezi dai şi pleci, în viteză.

Mai puţin pasele. La penalty nu-i dă pase lui Ivan, la cealaltă fază nu-i dă pasă la Ivan. Îi dă pasă lui Markovic pe final, dar cum se mişcă, cum joacă. E altceva”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrei ivanbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare