Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru a analizat primul ”11” al lui CFR Cluj, după ultimele transferuri: ”Mai au nevoie de jucători pentru titlu” | EXCLUSIV

Basarab Panduru a analizat primul ”11” al lui CFR Cluj, după ultimele transferuri: ”Mai au nevoie de jucători pentru titlu” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

La jumătatea sezonului competiţional, CFR Cluj se situează pe locul secund în clasamentul ligii 1, la o distanţă de 8 puncte faţă de liderul actual, FCSB. După desfăşurarea a 21 de etape, bătălia pentru titlu se intensifică.

Panduru, despre transferurile făcute de CFR Cluj

În această perioadă de mercato, trupa lui Andrea Mandorlini s-a despărţit de Krasniqi, Betancor, Konoplyanka, Morgan şi Leaţă, iar la capitolul sosiri se numără El Kaddouri, Aussi, Mamic şi Rocha ( nu se ştie dacă ultimul se va alătura lotului în această iarnă sau în vara viitoare).

CFR Cluj este pe locul doi în Superligă, la 8 puncte în spatele liderului FCSB.

Pentru a recupera din această diferenţă, oficialii clubului au făcut deja primele trei mutări din această iarnă, însă nu vor să se oprească aici.

Basarab Panduru a analizat situaţia din Ardeal şi a vorbit despre ce transferuri ar mai putea face Nelu Varga, patronul de la CFR. 

”Cred că la CFR campania serioasă abia acum urmează. Cred că vor veni şi alţi jucători. Mai ai nevoie de jucători pentru a câştiga campionatul, dar Otele şi Bîrligea nu sunt uşor de scos acum din echipă. Unde ar trebui să aducă? Cine ar trebui să iasă?

Cine să vină? Trebuie să iasă unul din ăştia doi. Unde ar tebui să aducă? Cine să iasă jucătorul de naţională Bîrligea? 11-le lor nu arată rău”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport. 

  • Lotul lui CFR Cluj este cotat la 17.75 milioane de euro, al cincilea ca valoarea din Superligă, după FCSB (33.5 milioane de euro), FC Rapid (22.2 milioane de euro), CSU Craiova (21.05 milioane de euro) şi FCV Farul (19.43 milioane de euro).

 

Afla mai multe despre: cfr clujbîrligeaotelepanduru 

viewscnt
Articole similare