Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru a dat verdictul după ce Ronaldo a fost prezentat la Al-Nassr: ”Mă întreb dacă se schimbă în acelaşi vestiar cu ei!” | EXCLUSIV

Basarab Panduru a dat verdictul după ce Ronaldo a fost prezentat la Al-Nassr: ”Mă întreb dacă se schimbă în acelaşi vestiar cu ei!” | EXCLUSIV
Comentarii

Basarab Panduru a vorbit în direct la Orange Sport despre Cristiano Ronaldo, jucător care a fost prezentat marţi la noua echipă.

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a fost prezentat oficial marţi de către clubul saudit Al-Nassr.

În conferinţa de presă, lusitanul a declarat că înţelegerea oferită de gruparea saudită este unică pentru că şi el este un jucător unic.

În cadrul conferinţei de presă, portughezul a făcut o gafă incredibilă. El va evolua în Arabia Saudită, dar lusitianul a spus că va juca pentru un club din Africa de Sud.

Cristiano Ronaldo a semnat un contract până în anul 2025 cu echipa Al-Nassr, din Arabia Saudită. Portughezul va primi cel mai mare salariu oferit vreodată unui jucător de fotbal – o sumă care poate ajunge la 200 milioane de euro pe an.

Basarab Paburu consideră că starul portughez nu va ajuta nimic fotbalul din Arabia Saudită. El a dat exemplul vedetelor din trecut care mergeau în China pe salarii imense. În stilul său caracteristic, expertul Orange Sport a făcut şi o glumă pe seama fostului jucător de la United. 

”Crezi că ajută cu ceva el fotbalul din Arabia? Mă întreb dacă se schimbă în acelaşi vestiar cu ei!”

”Nu prea am înţeles acel contract. El ar trebui să joace la Newcastle la anul dacă va termina pe loc de Champions League? În China nu a fost niciun Ronaldo pe banii ăştia şi au adus şi ei jucători. Ce au schimbat jucătorii ăştia în China?

Au realizat că nu îi ajuta la nimic şi au revenit la ce erau ei înainte. Cu ce ajută Ronaldo fotbalul în Arabia Saudită? La câţi bani au, nu cred că înseamnă ceva. Nu cred că e o problemă. 

Nu ştiu ce să spun, nu îl acuz de nimic. Mă întreb dacă se schimbă în acelaşi vestiar, sau are alt vestiar. Mă gândeam că vine doar aşa pe final să îi salute pe toţi”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: ronaldo-basarab panduru-arabia saudită 

viewscnt
Articole similare