Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru a ”desfiinţat” naţionala de tineret după eliminarea de la EURO. ”Se vede de la o poştă că nu jucăm fotbal” | EXCLUSIV

Basarab Panduru a ”desfiinţat” naţionala de tineret după eliminarea de la EURO. ”Se vede de la o poştă că nu jucăm fotbal” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională U21 a României a pierdut şi al doilea meci din grupa B de la EURO 2023. După partida dintre Spania şi Croaţia, România a fost eliminată matematic, deşi mai este un meci de disputat din faza grupelor.

Naţionala României nu a marcat niciun gol în două partide, iar meciul cu Croaţia de marţi va avea miză doar în perspectiva locului trei în grupă. Deşi tricolorii lui Emil Săndoi s-au prezentat mai bine decât la meciul cu Spania, jocul naţionalei a lăsat din nou de dorit, iar adversara noastră a dictat ritmul partidei în majoritatea momentelor.

Basarab Panduru a ”desfiinţat” naţionala de tineret după eliminarea de la EURO. ”Se vede de la o poştă că nu jucăm fotbal”

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Center”, Basarab Panduru, expertul Orange Sport, şi-a exprimat punctul de vedere după meciul cu Ucraina. Panduru este de părere că, înfrângerea este rezultatul mai bun decât egalul, deoarece în cazul unei remize ne-am fi ”păcălit” din nou, la modul în care a arătat jocul.

” Unii jucau fotbal, alţii nu ştiau să joace fotbal. Nu ştim să pasăm. E diferenţă mare de tot. Noi când aveam mingea, nu ştiam ce să facem cu ea. Noi pasăm să fie pasat şi nu ne uitam unde. 0-0 nu era bun, dar suna altfel. La fel ca în Elveţia, ne păcăleam iarăşi. Dacă se termina 0-0, spuneam după <<Am jucat dar nu ne-au dat gol>>.

Nu, măi, e diferenţă mare. Suntem departe, nu jucăm fotbal. Am văzut celelalte echipe, am văzut golurile. Parcă nu e nimeni care să joace aşa ca noi. Nu este fotbal, se vede de la o poştă că e altceva, a spus Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare