Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru a făcut praf strategia lui Ovidiu Burcă la Dinamo: „Nu poţi să predai manuale de facultate la clasele 1-4!” | EXCLUSIV

Basarab Panduru a făcut praf strategia lui Ovidiu Burcă la Dinamo: „Nu poţi să predai manuale de facultate la clasele 1-4!” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a avut un parcurs dezamăgitor de sezon până acum.

Basarab Panduru, despre strategia lui Ovidiu Burcă la Dinamo: „Nu poţi să predai manuale de facultate la clasele 1-4!” | EXCLUSIV

  • Dinamo şi FCSB se întâlnesc în Superligă, duminică, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1.

Formaţia antrenată de Ovidiu Burcă nu a reuşit să adune decât 10 puncte în 16 meciuri, ocupând locul 15 în clasament. În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a analizat formaţia dinamovistă şi a pus din nou sub semnul întrebării strategia încercată de Ovidiu Burcă.

Expertul TV consideră că o asemenea tactică poate fi folosită în măsura în care ai fotbalişti de calitate, capabili să iasă cu mingea la picior de fiecare dată din terenul propriu.

Basarab Panduru: „Nu poţi să predai manuale de facultate la clasele 1-4, că nu ai cum. Nu poţi decât să te adaptezi la ceea ce ai. Tot aud asta că De Zerbi joacă aşa..de ce nu reuşim şi noi? Poţi să stai şi un an lângă De Zerbi, că tot nu reuşeşti nimic. Crezi că dacă te duci în locul lui Guardiola faci ce face el?”

Bogdan Cosmescu: „Eu cred că în seara asta Burcă se va adapta la ceea ce are şi la adversar!”

Telefonul misterios dat de Ovidiu Burcă înainte de derby-ul cu FCSB: „Să vină să transmită ceva din spiritul echipei!”

„Situaţia de la Dinamo e complexă. Cel mai mare pericol a trecut. Spectrul falimentului nu mai există. Avem un plan de reorganizare, sunt plăţi la zi. Avem un plan de reorganizare cu nişte plăţi asumate.Nu ştiu ce bani vor fi în iarnă. Se poartă şi filmuleţele motivaţionale, dar nu m-am gândit acum la aşa ceva. Am suficiente resurse să-i pot motiva. La acest derby nu le voi pune niciun filmuleţ.

Nu m-am gândit doar eu la Mircea Lucescu, l-au sunat şi Andrei (n.r. Nicolescu) şi Eugen (n.r. Voicu). Porţile noastre pentru dânsul sunt deschise oricând. Andone, Radu, Ionuţ Lupescu, tuturor le-am cerut să vină lângă noi. E importantă puntea asta cu istoria. Să vină să le transmită ceva din spiritul echipei”, a mai declarat Ovidiu Burcă.

Afla mai multe despre: dinamofcsbovidiu burcabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare