Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru a găsit explicaţia pentru picajul unei echipe cu pretenţii din Superligă: "E o problemă. Asta văd!" | EXCLUSIV

Basarab Panduru a găsit explicaţia pentru picajul unei echipe cu pretenţii din Superligă: "E o problemă. Asta văd!" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a găsti o explicaţie pentru picajul în care se află Sepsi, o echipă cu pretenţii din Superligă, care trece printr-o perioadă nefastă, ca joc şi rezultate, în ultimele etape din campionatul României.

Basarab Panduru crede că Sepsi a picat, din punct de vedere al jocului şi al rezultatelor, din cauza atitudinii. "Pandi" e de părere că jucătorii "nu mai trag" cum trăgeau înainte pe teren pentru a obţine un rezultat pozitiv contra adversarilor.

Basarab Panduru crede că Sepsi are o problemă de atitudine: "Asta văd!"

Sepsi a fost învinsă de Farul, 1-2 la Ovidiu, şi vine după înfrângeri cu FCSB (2-5) şi Universitatea Craiova (1-2). Forma slabă pe care o traversează echipa lui Laszlo Dioszegi este, de fapt, o problemă de atitudine, crede Basarab Panduru, care a explicat şi de ce are această opinie.

"Aici e o problemă de atitudine, asta văd. Nu mi se pare că mai trag, că arată ca echipă, că fac tot ce depinde de ei ca să câştige un meci. Cel puţin în repriza a doua n-au făcut nimic!", a declarat Basarab Panduru, în direct la emisiunea Sport Report, de la Orange Sport.

Ultima victorie a lui Sepsi în Superligă datează din 4 septembrie 2023, 1-0 cu UTA Arad pe teren propriu. În acest moment, după nouă meciuri jucate în campionat, Sepsi se află pe locul al 9-lea, cu doar 12 puncte şi 11 golur primite.

Afla mai multe despre: basarab pandurusepsisuperligaproblema 

viewscnt
Articole similare