Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru a urmărit evoluţiile noului transfer de la FCSB şi a tras concluzia: ”Nu va fi titular!” | EXCLUSIV

Basarab Panduru a urmărit evoluţiile noului transfer de la FCSB şi a tras concluzia: ”Nu va fi titular!” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB a reuşit să câştige campionatul după nouă ani de pauză, iar Gigi Becali visează să ajungă din nou în grupele Ligii Campionilor.

FCSB este campioana României şi a început deja pregătirile pentru sezonul viitor, unul în care va evolua în preliminariile Ligii Campionilor.​

Iar Gigi Becali s-a pus pe făcut transferuri şi pe întărit echipa. Astfel, primele două achiziţii au fost deja efectuate: Kiki şi Daniel Popa.

Basarab Panduru ştie cine va ti titular pe postul de fundaş stânga la FCSB

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a analizat transferul lui Kiki la FCSB.

În opinia expertului, fundaşul din Benin va sta în umbra lui Risto Radunovic, cel puţin până în iarnă, atunci când contractul muntenegreanului cu noua campioană a României va expira.

”(n.r. despre Kiki) Mi-a plăcut, o să fie bun. Radunovic o să câştige bătălia pentru titularizare (în turul sezonului viitor), dar Kiki e bun. Îmi place. Va face treabă. Ştie fotbal”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Mihai Stoica a vorbit despre transferul lui Kiki

"Da, (n.r. - Kiki vine la FCSB), da. Şi cu ocazia asta ne dublăm singura poziţie care nu era dublată, în sensul că Panţîru nu e gata, iar Ovidiu Popescu nu e stânga, deşi a făcut-o bine. Gigi urmăreşte să facă un lot de 26-27 de jucători, printre care să nu fie şi jucători la număr şi asta înseamnă si dubluri, uneori să ai şi post triplat, să ai un jucător care să poată juca chiar pe mai multe posturi.

Nu are legătură una cu alta (n.r. - sosirea lui Kiki cu viitorul lui Radunovic). Radunovic e jucătorul nostru, are contract până în decembrie", a declarat MM Stoica.

  • 74 de meciuri, 2 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Kiki la Farul. 
  • 136 de meciuri, 5 goluri şi 14 pase decisive sunt cifrele lui Radunovic la FCSB.

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsbkiki 

viewscnt
Articole similare