Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru a urmărit meciul din Superliga şi a rămas uluit: ”Nici la judeţ nu vezi aşa ceva” | EXCLUSIV

Basarab Panduru a urmărit meciul din Superliga şi a rămas uluit: ”Nici la judeţ nu vezi aşa ceva” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCU Craiova 1948 a smuls un punct nesperat în Bănie, contra lui Dinamo (1-1), după o repriză secundă în care oltenii nu şi-au creat ocazii de gol.

Într-o primă repriză în care oltenii şi dinamoviştii şi-au împărţit ocaziile, ratând prin Baeten, gazdele, şi prin Patriche şi Borduşanu, oaspeţii, golul a picat în minutul 43.

Goncalo Gregorio i-a pasat lui Milanov şi acesta a şutat din careu înscriind şi deschizând scorul pentru Dinamo. Gazdele au alergat după egalare şi Golubovic a respins şutul lui Padula, din minutul 53, însă tot bucureştenii au fost mai periculoşi pe final de meci.

Scorul final a fost însă 1-1 după ce oltenii au reuşit să egaleze în minutul 90. Blănuţă a înscris cu o lovitură de cap la centrarea lui Baeten şi Dinamo e pe locul 8 în play-out, cu 20 de puncte, iar FCU Craiova este ultima, a 10-a, cu 18 puncte.

Gafă de amatori în defensiva dinamovistă la goliul marcat de FCU Craiova 1948! 

Invitaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Ovidiiu Herea au căzut de comun acord că golul Vladislav Blănuţă a reuşit să marcheze după o greşeală inexplicabilă de poziţionare în defensiva alb-roşie.

Fostul mijlocaş al ”Generaţiei de Aur” a suţinut că linia fundaşilor centrali nu trebuia să stea atât de jos în momentul centrării lui Willy Baeten. Din această cauză, Blănuţă a reluat cu capul din poziţie regulamentară şi a restabilit egalitatea.

Basarab Panduru: Dacă te aperi aşa, meriţi să primeşti gol în min 90. De ce eşti acolo şi nu eşti la 16 metri (n.r. fundaşii lui Dinamo). Ce cauţi acolo? Nici la judeţ nu vezi aşa ceva! Când te aperi aşa, meriţi să iei gol

Ovidiu Herea: Primul fundaş are o poziţie greşită. Este lipsă de comunicare, lipsă de marcaj. Trebuie să fii mai concentrat când ştii că punctele astea te pot salva. Sunt lucruri elementare, pe care le înveţi la copii şi juniori.

Afla mai multe despre: basarab pandurusuperligafcu craiova 1948dinamo 

viewscnt
Articole similare