Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, analiză asupra rivalităţii de la FCSB dintre Vlad şi Târnovanu! ”Ai fost Messi, iar acum a venit Ronaldo. Dacă nu eşti om, îţi vine rândul!” EXCLUSIV

Basarab Panduru, analiză asupra rivalităţii de la FCSB dintre Vlad şi Târnovanu! ”Ai fost Messi, iar acum a venit Ronaldo. Dacă nu eşti om, îţi vine rândul!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarb Panduru a fost invitat special în studioul Orange Sport, unde a vorbit despre rivalitatea dintre Vlad şi Târnovanu.

Ştefan Târnovanu a devenit titular la FCSB în a doua parte a sezonului trecut, iar în play-off a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai roş-albaştrilor. Gigi Becali l-a cumpărat de la Poli Iaşi în ianuarie 2020 cu 200.000 de euro, astfel a pus mâna pe o nouă "perlă". Ştefan Târnovanu a jucat 13 meciuri în toate competiţiile sezonului trecut la FCSB, timp în care în nouă dintre ele a păstrat poarta intactă.

Gigi Becali s-a săturat de greşelile repetate ale lui Andrei Vlad. În trecut, fostul număr 1 de la FCSB a fost în mare formă, dar greşelile repetate l-au făcut să devină rezervă la echipa lui Toni Petrea. 

Basarab Panduru a analizat situaţia dintre cei doi portari. El spune că Andrei Vlad s-a crezut pe cai mari la un moment dat, iar acest lucru l-a făcut să nu înveţe nimic din trecut. 

”Ai fost Messi, iar acum a venit Ronaldo. Dacă nu eşti om, îţi vine rândul!”

”Vlad e rezerva lui Ştefan Târnovanu. Normal că nu îi convine, pentru că era Messi la un moment dat, dar acum a venit Ronaldo. I-a luat locul. Şi nu cred că îi convine deloc.

Era pe cai mari. Era la naţională. Era următorul cel mai mare... 10 ani nu mai avem treabă. Îşi făcuse nişte planuri pe următorii 10 ani, iar dintr-odată de trezeşti că nu mai eşti nimic, dar chiar nimic. Înţelegi? Pe bancă acolo stă foarte supărat. E normal, pentru că s-a trezit în perioada asta. Acum, dacă îi face bine să stea pe bancă, nu cred că îi prinde bine la vârsta asta. 

Dar aici înveţi ceva. Că trebuie să fii om. Mai ales unde eşti, la FCSB. Dacă nu eşti om, îţi vine rândul să primeşti neomenia pe care ai dat-o la un moment dat... Ei fiind foarte tineri, au răutate, dar au şi prietenie între ei. E clar că lui Vlad nu îi convine. Mie nu mi s-a părut că a lipsit Vlad când a intrat celălalt”, a spus Panduru, în exclusivitate, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-panduru-târnovanu-vlad 

viewscnt
Articole similare