Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru cere mai mult de la Screciu: ”Nu văd o creştere”. Dică a sărit în apărarea jucătorului: ”Nu îl ajută echipa!” | EXCLUSIV

Basarab Panduru cere mai mult de la Screciu: ”Nu văd o creştere”. Dică a sărit în apărarea jucătorului: ”Nu îl ajută echipa!” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Meciul dintre Kosovo - România e programat vineri, 16 iunie, de la 21:45, liveTEXT pe orangesport.ro.

Basarab Panduru cere mai mult de la Screciu, convocat în premieră la echipa naţională a României | EXCLUSIV 

Vladimir Screciu, fundaşul central în vârstă de 23 de ani de la Universitatea Craiova, a fost convocat în premieră la echipa naţională a României, pentru meciurile din deplasare cu Kosovo şi Elveţia, din campania de calificare la Campionatul European din 2024, organizat de Germania.

Fundaşul nu l-a convins în totalitate pe Basarab Panduru, care are aşteptări mai mari de la fotbalistul Universităţii Craiova. 

”Screciu mă asteptam să aiba un sezon mai bun, face totul mai greoi, nu se vede o creştere... Uite la Şut... ai văzut nişte lucruri, faze, goluri etc”, a declarat Panduru la Sport Report.

Dică i-a găsit o scuză fotbalistului de la Craiova: ”Nu l-a ajutat echipa pe Screciu, de asta nu a ieşit în evidenţă, Şut, de exemplu, la FCSB s-a batut pentru campionat”.

După cele două victorii din martie, 2-0 în Andorra şi 2-1 cu Belarus acasă, naţionala României continuă în această lună parcursul în grupa de calificare la Campionatul European 2024 găzduit de Germania, având programate alte două partide, ambele în deplasare, cu Kosovo (16 iunie) şi Elveţia (19 iunie).

  • Elveţia - România se joacă luni, 19 iunie, tot de la 21:45, liveTEXT pe orangesport.ro.

Pentru a se califica la EURO 2024, România trebuie să încheie grupa de calificare pe unul din primele două locuri. 

Înainte de meciul cu Kosovo, România se află pe locul al doilea în Grupa I de calificare, la egalitate de puncte cu ocupanta primului loc, Elveţia, care are şi ea un start perfect de campanie. Din această grupă mai fac parte Andorra, Israel şi Belarus.

Ultima participare a „tricolorilor” la un turneu final a avut loc în 2016, atunci când reuşea să obţină doar un punct în grupa din care mai făceau parte Franţa, Elveţia şi Albania.

Afla mai multe despre: naţională românieikosovoscreciubasarab panduru 

viewscnt
Articole similare