You are here:

Basarab Panduru, discurs manifest în direct la adresa lui Edi Iordănescu: ”Nu noi am făcut contractul. Trebuie să pleci!” A intervenit şi Florin Răducioiu EXCLUSIV

Basarab Panduru, discurs manifest în direct la adresa lui Edi Iordănescu: ”Nu noi am făcut contractul. Trebuie să pleci!” A intervenit şi Florin Răducioiu EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru şi Florin Răducioiu au fost invitaţi la OrangeSport, unde au vorbit despre situaţia lui Edi Iordănescu de la naţională.

Echipa României va evolua, luni, de la ora 21.45, pe stadionul Giuleşti din Bucureşti, în compania reprezentativei din Bosnia şi Herţegovina, în ultima etapă a Grupei 3 din Liga B a Ligii Naţiunilor.

Selecţionerul a fost criticat în ultima vreme pentru rezultatele naţionalei. Răducioiu şi Ganea l-au criticat şi ei pe selecţioner, iar Edi Iordănescu a oferit un răspuns pentru cei doi, la conferinţa de presă susţinută duminică. 

Basarab Panduru a avut un discurs manifest la adresa selecţionerului după ce i-a auzit declaraţiile. Expertul OrangeSport susţine că Iordănescu trebuie să plece, deoarece aşa este contractul pe care l-a semnat. De asemenea, Florin Răducioiu i-a oferit un răspuns selecţionerului. 

”Stai o secundă, dar aşa a fost contractul. Nu noi am făcut contractul ăsta, Edi. Aşa a fost contractul. Locul 3-4, trebuie să pleci. Te dă afară. Nu eu ţi-am făcut contractul. Tu ai acceptat contractul ăsta.

Ce critică, când termini pe locul 4. Eu aş întreba altfel. Dacă se supără, vine aici în locul nostru şi îi punem întrebarea: Ce părere ai despre un selecţioner care stă 7 meciuri la rând la cârma echipei naţionale, care are obiectiv neatins. Ce părere ai? Trebuie să mai rămână? Ce ai spune, Edi”, a spus Basarab Panduru, la OrangeSport.

”Vreau să îi spun lui Edi. Noi vrem binele fotbalului românesc. Nu putem să nu fim cât mai imparţiali şi mai obiectivi. Să analizăm în mod coerent, conform realităţii din teren. Din păcate, nu putem fi ipocriţi şi mincinoşi faţă de telespectatorii noştri.

În cazul acesta nu putem să minţim. Îmi pare rău de Edi Iordănescu, pe care îl apreciez ca antrenor. Avem o stimă enormă pentru tatăl lui. Dar nu putem să minţim. Rezultatele sunt dezamăgitoare. Eu nu decid dacă el rămâne sau nu.

Dar ce am văzut noi acum ne-a dezamăgit. Nu decidem soarta lui, dar nu evităm să spunem anumite lucruri. Pandi are dreptate, cifrele vorbesc. Nu avem nimic cu Edi Iordănescu. Edi, te apreciez foarte mult, dar trebuie să spunem adevărul. Îţi doresc să ai o carieră extraordinară. Asta nu înseamnă că nu vei reuşi la alte echipe. Ăsta este obiectivul nostru”, a spus Florin Răducioiu, la OrangeSport. 

Ce a spus Edi Iordănescu la conferinţa de presă

”Fiecare e responsabil de ce spune şi să le dea Dumnezeu sănătate. Şi pentru mine sunt doi fotbalişti imenşi şi vor avea respectul meu tot timpul pentru că aşa mă condamnă educaţia.”

Afla mai multe despre: românia-edi iordănescu-basarab panduru-florin răducioiu 

viewscnt
Articole similare