Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, după Farul - CFR Cluj 1-1: ”A ieşit din lupta pentru titlu. Poate doar să mai încurce” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, după Farul - CFR Cluj 1-1: ”A ieşit din lupta pentru titlu. Poate doar să mai încurce” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa şi CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), într-o partidă din etapa a 29-a din Superligă.

Constănţenii au deschis scorul în minutul 65, prin Ronaldo Deaconu, în timp ce ardelenii au egalat prin Arlind Ajeti, în minutul 82.

Basarab Panduru: ”Nu văd cum să tragi la titlu!”

În urma acestui rezultat, Farul Constanţa rămâne pe locul 5, cu 42 de puncte, în timp ce CFR Cluj se menţine pe locul 3, cu 50 de puncte.

Prezent în studioul Orange Sport, fostul internaţional Basarab Panduru consideră că CFR Cluj a ieşit din lupta pentru titlu în acest sezon, în urma acestui rezultat. 

Sunt 11 puncte distanţă de liderul FCSB, care mai are şi un meci mai puţin disputat. Aşadar, se pot face 14 puncte între FCSB şi CFR la finalul acestei runde.

”(n.r. - a ieşit CFR Cluj din lupta pentru titlu cu acest egal?) Eu cred că da. Şi ca joc, aşa, nu văd să poţi să tragi la titlu. Poţi să le încurci pe celelalte, doar. Farul nu stă liniştită. U Cluj este într-o poziţie destul de bună. Sepsi are şansa ei. Şi Farul, să nu uită, că în ultima etapă joacă la Botoşani.

Dacă Farul marca în prima repriză, era corect. Nu e cum spune el (n.r. - Adi Mutu). Farul ar fi trebuit să aibă un gol peste.

Astăzi nu, n-am remarcat un progres. Mi s-a părut o primă repriză foarte slabă. Astăzi nu mi-a plăcut deloc. Nu ştiu Fica ce căuta în partea dreaptă şi de ce nu l-a schimbat la pauză. El parcă juca în partea stângă. Nu l-am mai văzut în dreapta.

Norocoşi la gol. Foarte, foarte, foarte greu, cu şiretul ăla din întoarcere. Minunat, dar foarte greu să marchezi din acea poziţie”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab pandurufarul-cfr cluj 

viewscnt
Articole similare