Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, fermecat de un jucător de la FCSB. Faza care l-a lăsat cu gura căscată: ”Este elegant. Îmi place!” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, fermecat de un jucător de la FCSB.  Faza care l-a lăsat cu gura căscată: ”Este elegant. Îmi place!” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Luis Phelipe nu a îmbrăcat încă tricoul FCSB-ului într-un meci oficial, însă deja se anunţă un jucător important, cu care roş-albaştrii pot ataca titlul. Brazilianul adus în această iarnă de Gigi Becali de la Poli Iaşi a debutat pentru noua sa echipă, în partida amicală câştigată contra lui LASK Linz, scor 3-1. Basarab Panduru şi Emil Grădinescu au urmărit evoluţia lui Phelipe şi au avut doar cuvinte de laudă la adresa sa.

Luis Phelipe l-a impresionat pe Basarab Panduru. Expertul l-a elogiat pe brazilian. ”Bravo lui!”

Invitaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Emil Gădinescu au rămas cu o impresie foarte bună după ce au văzut prestaţia lui Luis Phelipe din meciul cu Linz. Fostul jucător al Stelei a fost uimit de driblingurile fostului jucător de la Poli Iaşi, care a reuşit în două rânduri să le strecoare mingea printre picioare adversarilor.

Pe lângă driblingurile elegante, Phelipe a izbutit chiar să deschidă scorul, cu un şut din interiorul careului, la care portarul austriac nu a avut nicio şansă.

Panduru: Tehnică are. Gândeşte-te că probabil a fost selecţionat de Red Bull Brazilia (n.r.-Red Bull Bragantino). A venit cu lotul de sute de oameni la Leipzig. Ceva are omul ăsta, nu poţi să spui că nu are. L-am văzut şi la Iaşi. Tehnica lui este foarte bună. Este un jucător elegant. 

Emil Grădinescu: Asta în tuşă (n.r.-prima fază la care Phelipe i-a dat mingea printre picioare unui adversar). Eu nu înţeleg la faza asta cum scapă. I-a dat-o printre picioare?

Panduru: A dat cu crampoanele peste minge. A tras mingea cu crampoanele şi i-a dat-o printre picioare. Îmi place! Nu ştiu... Miculescu dă şi el gol, dar el, Coman, au probleme. Poate poţi să îl bagi şi inter dreapta pe Luis Phelipe în anumite meciuri. În play-off nu este uşor.

Dan Udrea: Îl putem asemăna cu Octavian Popescu?  Mă refer ca profil.

Panduru: Are ceva. Controlul este bun. A făcut o fentă atât de frumoasă şi de naturală. Şi banderola aia cred că îţi dă puţin curaj. Bravo lui! Se vede că se mişcă într-un fel. S-ar putea să fie o achiziţie bună dacă este lăsat să joace.

  • VIDEO cu primul meci al lui Luis Phelipe la FCSB + Reacţiile lui Pandi şi Grădinescu

FCSB i-a plătit lui Poli Iaşi 200.000 de euro în schimbul lui Luis Phelipe. În vârstă de 22 de ani, brazilianul este cotat de Transfermarkt la 500.000 de euro.

Afla mai multe despre: luis phelipefcsbpoli iaşibasarab panduru 

viewscnt
Articole similare