Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, glume pe seama retragerii lui Ovidiu Hoban. Hohote de râs în direct | EXCLUSIV

Basarab Panduru, glume pe seama retragerii lui Ovidiu Hoban. Hohote de râs în direct | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Ovidiu Hoban s-a retras din fotbal după meciul CFR Cluj – FC U Craiova 1948, scor 1-0, care i-a asigurat echipei lui Dan Petrescu calificarea în Conference League.

CFR Cluj s-a calificat în preliminariile UEFA Europa Conference League, după o victorie obţinută la baraj în faţa celor de la U Craiova 1948, scor 1-0. Pentru Ovidiu Hoban a fost o partidă specială, ultimul său meci oficial. Ajuns la 40 de ani, veteranul ardelenilor îşi încheie cariera.

Basarab Panduru, glume pe seama retragerii lui Ovidiu Hoban. Hohote de râs în direct | EXCLUSIV

După meci discursul lui Hoban nu l-a prea convins pe Basarab Panduru. Fotbalistul a dat de înţeles că mai voia să joace încă un sezon, moment în care Panduru a ironizat situaţia în stilul său caracteristic. 

”Hoban? Au venit ăştia de la CFR şi i-au zis vezi că de mâine... de mâine gata, trebuie să te retragi, ţi-am făcut tricou, gata. Şi replica lui păi nu că mai vreau să mai joc, ei nu, nu, gata (n.r. râde). Este neschimbat, acum 10 ani arăta la fel. Acum doar nu poate să îşi mai ţină copilul în brate, în rest, e la fel. A fost un băiat corect cu fotbalul. Păcat că s-a retras că el nu voia (n.r. râde)”, a declarat Panduru la Orange Sport. 

Ovidiu Hoban a fost în centrul atenţiei, deoarece se află la ultimul său joc pe terenul de fotbal. După acest meci, mijlocaşul central ajuns la 40 de ani se va retrage din activitate.

Astfel, clubul l-a premiat cu un tricou special, iar Cristi Balaj, preşedintele clubului, şi coechipierii săi l-au îmbrăţişat şi i-au mulţumit pentru întreaga perioadă petrecută la CFR Cluj.

  • Ovidiu Hoban a evoluat în 33 de meciuri în acest sezon pentru CFR Cluj în toate competiţiile. Cifrele sale în tricoul clujenilor sunt: 167 de meciuri, nouă goluri şi 11 pase decisive.

Hoban are cinci trofee de campion în România, toate cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020, 2021, 2022). Are şi două titluri în Israel, cu Hapoel Beer-Sheva (2016, 2017).

De-a lungul carierei, Ovidiu Hoban a jucat la Clausen (Germania), Craiova, Bihor Oradea, Gaz Metan, U Cluj, Petrolul şi Hapoel Beer-Sheva (Israel).

  • În tricoul echipei naţionale, Hoban a adunat 30 de meciuri şi un gol.

Afla mai multe despre: ovidiu hobanbasarab pandurucfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare