Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, impresionat de forţa FCSB-ului din Superligă: ”Nu credeam că vor ajunge în punctul în care se vor bate pentru campionat!” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, impresionat de forţa FCSB-ului din Superligă: ”Nu credeam că vor ajunge în punctul în care se vor bate pentru campionat!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia Chindia Târgovişte, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Superligă.

La Ploieşti, pe un teren prost, meciul a început cu o dublă accidentare, în minutul 2, când doi jucători de la FCSB, Compagno şi Olaru, s-au lovit cap în cap la o fază simplă. Cei doi s-au prăbuşit pe gazon, cu probleme vizibile, iar medicii au intervenit imediat. Compagno şi Olaru au fost duşi la ambulanţă şi transportaţi la spital, pentru o examinare amănunţită.

În minutul 22, Miculescu – jucătorul intrat în locul lui Compagno, a fost faultat în careu de Orozco Fernandez, iar arbitrul Horaţiu Feşnic a dictat penalti. A transformat cu siguranţă Radunovic, care a deschis scorul. Al doilea gol al oaspeţilor a fost înscris de Omrani - şi el intrat de puţină vreme, care a înscris cu un şut la colţul lung după o pasă primită de la Octavian Popescu.

După ce a reuşit să aibă o serie de rezultate pozitive, FCSB l-a impresionat pe Basarab Panduru. Expertul Orange Sport nu credea în urmă cu câteva luni că echipa lui Becali putea ajunge în punctul de a se bate pentru titlu. 

”Nu credeam. Dar după ce au reuşit sp gestioneze bine campionatul în cupele europene. Şi-au intrat puţin în mână chiar cu Dică. După care te gândeai că se poate să câştige meciuri. Dar chiar în punctul ăsta să se bată pentru câştigerea campionatului, nu te gândeai. 

Au un meci foarte important la CFR. Dacă în câştigă fac 38 de puncte. Toată lumea are 20 de meciuri. Eu i-am spus lui Dică că nu cred.Şi după MM mi-a zis că vor fi pe primul loc din acel moment. Şi sunt. Eu făcusem cu Dică la început, dar Dică a pierdut. Cum demonstrează că el e aici”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport. 

Cu această victorie, FCSB are 35 de puncte şi se află pe locul 3 în clasament, cu un meci mai puţin disputat.

Afla mai multe despre: fcsb-panduru-superligă 

viewscnt
Articole similare