Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, impresionat! Fotbalistul care i-a atras atenţia: "Pare că ştie ce trebuie să facă!". L-a comparat cu un jucător legendar | EXCLUSIV

Basarab Panduru, impresionat! Fotbalistul care i-a atras atenţia: "Pare că ştie ce trebuie să facă!". L-a comparat cu un jucător legendar | EXCLUSIV

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari s-a calificat pentru a doua oară în finala Cupei României, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Argeş, în manşa a doua a semifinalelor.

Basarab Panduru, impresionat! Fotbalistul care i-a atras atenţia: "Pare că ştie ce trebuie să facă!". L-a comparat cu un jucător legendar | EXCLUSIV

În tur, echipa ilfoveană a câştigat, pe teren propriu, cu 2-0. A marcat Achim '85 (penalti). Boldor (FC Argeş) a fost eliminat la faza loviturii de la 11 metri.

În minutul 33, Marcelo Lopes şi Joao Miguel s-au ciocnit în timp ce urmăreau un balon. Pe teren au intrat două ambulanţe, dar nu a fost nevoie de o intervenţie de urgenţă. Lopes a continuat jocul, iar Joao Miguel, lovit la genunchi, a fost înlocuit de Boldor.

După un duel în careu între Ciobotariu şi Cristian Dumitru, arbitrul Adrian Cojocaru a dicatat penalti, dar Mihai Popa a apărat lovitura de la 11 metri executată de Ionuţ Şerban.

Mihai Popa (21 de ani) este la această oră unul dintre cei mai buni jucători tineri din Liga 1. Prin evoluţiile sale remarcabile din poarta Voluntariului a ajutat echipa să intre în play-off, iar acum şi-a ajutat echipa să se califice în finala Cupei României. 

Basarab Panduru l-a comparat pe tânărul portar cu Lev Yashin, unul dintre cei mai mari portari din istorie! Yashin a fost primul portar care ieşea de pe linia porţii şi este deţinătorul unor statistici impresionante. Are 150 de penalty-uri apărate, cele mai multe din istorie, şi 250 de partide fără gol primit. 

”Argeşul a atacat, au ajuns la penalty-ul au ratat dacă marcau se complicau lucrurile pentru că se poate întâmpla orice.

Popa pare că apără tot ce vine din penalty. a apărat al patrulea penalty-ului. Pare că ştie ce trebuie să facă in functie de cum se duce adversarul spre minge, dar e un om căruia îi e greu să îi dai gol mai nou din penalty. Stie el cum gândeşte. Îmi aduce aminte de Lev Yashin! 

Portarul trebuie să stea cu ambele picioare pe linia porţii. În ziua de azi trebuie să baţi tare în plasa laterală!”, a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport. 

  • 650.000 de euro este cota lui Mihai Popa conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Mihai Popa este foarte apreciat şi de antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, care l-ar dori la echipă din vară. Popa este născut la Constanţa, s-a format la Academia ”Gheorghe Hagi”, alături de care a câştigat titlul naţional la juniori şi a jucat în Europa Youth League, dar şi la seniorii celor de la SSC Farul Constanţa, Astra Giurgiu, FC Rapid şi FC Voluntari.

 

Afla mai multe despre: mihai popafc voluntaribasarab panduru 

viewscnt
Articole similare