Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, încântat de fotbalistul de la Dinamo care a ieşit la rampă în meciul cu U Cluj: ”Are calitate! Mi-a lăsat o impresie foarte bună” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, încântat de fotbalistul de la Dinamo care a ieşit la rampă în meciul cu U Cluj: ”Are calitate! Mi-a lăsat o impresie foarte bună” | EXCLUSIV
Comentarii

Universtatea Cluj a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, la Mediaş, scor 1-1, cu formaţia bucureşteană Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a patra a Superligii.

Panduru a remarcat un fotbalist de la Dinamo: ”Are calitate! Mi-a lăsat o impresie foarte bună” | EXCLUSIV 

Dennis Politic a deschis scorul printr-o acţiune individuală superbă, în minutul 15, iar Daniel Popa a egalat cu o lovitură puternică de cap, în minutul 51. 

Basarab Panduru a avut cuvinte de laudă pentru jucătorul transferat de Dinamo în această perioadă. 

”E foarte bun că punctat că nu puteaua mai mult! Mi-a lăsat o impresie foarte bună şi runda trecută a avut o ocazie foarte bună la portaa lui Niczuly. Golul este foarte frumos. Pare că are calitate, e frumoasă faza de la gol, ştie face. Parcă totul în viteză, accelerează, preia, îmi place faza asta”, a declarat Panduru la Orange Sport. 

Ce a declarat Dennis Politic:

”Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am reuşit să dau primul meu gol şi sper la cât mai multe sezonul acesta. Mă bucur şi pe plan colectiv că am reuşit să luăm un punct. Suntem un pic dezamăgiţi că, din puncul meu de vedere, puteam să luăm cele trei puncte, dar suntem fericiţi că am reuşit să luăm, în sfârşit, primul punct în acest campionat.

Cu siguranţă, este un pas înainte şi ne bucurăm că am reuşit să scoatem un egal astăzi. Nu a fost un meci uşor, a trebuit să muncim până în ultimul minut şi sperăm ca de acum să luăm cât mai multe puncte”, a spus Dennis Politic.

Afla mai multe despre: dennis politicuniversitatea clujdinamoliga i 

viewscnt
Articole similare