Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, îngrijorat după promovarea Petrolului: "Sper să nu mai ajungem la aşa ceva". Ce-i dă fiori | EXCLUSIV

Basarab Panduru, îngrijorat după promovarea Petrolului: "Sper să nu mai ajungem la aşa ceva". Ce-i dă fiori | EXCLUSIV

Liga 2

Comentarii

Petrolul a promovat în Liga 1 şi, cel mai probabil, urmează şi Hermannstadt, două echipe cu probleme financiare. Basarab Panduru, expertul Orange Sport, a vorbit la Sport Report despre problemele celor două şi a spus că speră să nu mai existe cazuri precum cele de la Gaz Metan şi Academica Clinceni, din acest sezon.

Basarab Panduru speră ca, după promovarea Petrolului şi, cel mai probabil, Hermannstadt, în Liga 1 să nu apară două cazuri precum cele de Gaz Metan şi Mediaş şi Academica Clinceni.

Basarab Panduru, îngrijorat după promovarea Petrolului: "Sper să nu mai ajungem la aşa ceva". Ce-i dă fiori | EXCLUSIV

Petrolul a obţinut, matematic, promovarea în Liga 1 la capătul unui sezon pe care l-a dominat în mare parte, pe final având ceva emoţii. Vestea proastă este că Petrolul a rămas fără sponsorul principal, ceea ce a generat probleme financiare la echipa de pe "Ilie Oană".

Hermannstadt a luat o opţiune serioasă pentru promovarea directă după 2-1 cu U Cluj, pe Cluj Arena, dar clubul din Sibiu se află într-o situaţie şi mai grea. Retrogradată sezonul trecut în Liga 2, Hermannstadt se află în insolvenţă, cu probleme financiare. Basarab Panduru a spus, la Orange Sport, că se teme ca Liga 1 să nu aibă parte de noi cazuri precum Gaz Metan şi Petrolul.

"Asta nu e bine. Ce vrei, să păţim ce am păţit anul ăsta? Sper să nu mai ajungem la aşa ceva. N-ai cum. Pare că e un nume mare, vrei să fie în prima ligă. Şi U Cluj mi-aş fi dorit în prima ligă", a spus Basarab Panduru, în direct la emisiunea Sport Report, de la Orange Sport.

Petrolul şi Hermannstadt se află pe primele două poziţii din clasamentul Ligii 2. "Lupii galbeni" au promovat deja matematic, cu 62 de puncte, în timp ce Hermannstadt a acumulat 60 după ce a învins pe U Cluj (2-1, pe Cluj Arena). Mai e de disputat o singură etapă din play-off-ul Ligii 2, iar dacă sibienii obţinut un punct în meciul cu Steaua atunci au obţinut promovarea directă, la un an de când au retrogradat.

Afla mai multe despre: panduruhermannstadtliga 2liga 2petrolulpromovarebani 

viewscnt
Articole similare