Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, neimpresionat de inspiraţia lui Toni Petrea din meciul cu Universitatea Craiova! ”Un fundaş are şanse mai mari să dea gol decât Mamut! Un noroc chior!”

Basarab Panduru, neimpresionat de inspiraţia lui Toni Petrea din meciul cu Universitatea Craiova! ”Un fundaş are şanse mai mari să dea gol decât Mamut! Un noroc chior!”

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a vorbit despre derby-ul din Bănie dintre Universitatea Craiova şi FCSB.

FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii 1. Golul a fost marcat de Mamut, care a trimis mingea în poartă cu o execuţie tehnică. Fostul jucător al Craiovei a fost introdus pe teren pe parcursul reprizei secunde. 

Atacantul sosit de la Universitatea Craiova a marcat primul gol la FCSB într-un moment crucial pentru echipa sa, aflată în plină cursă pentru recuperarea punctelor faţă de liderul CFR Cluj. Spre finalul partidei din Oltenia, Ivan Mamut a marcat cu călcâiul şi a adus trei puncte importante pentru echipa antrenată de Toni Petrea. 

Totuşi, expertul OrangeSport, Basarab Panduru, nu a fost impresionat de mutarea făcută de Toni Petrea. Panduru susţine că Mamut a fost norocos şi că schimbarea făcută de Petrea nu a fost inspiraţie de moment. 

”Un fundaş are şanse mai mari să dea gol decât Mamut! Un noroc chior!”

”Un fundaş are şanse mai mari să dea gol decât Mamut. Avea 0 şanse să marcheze gol. Nu ai cum sa bagi un jucator care nu dă goluri. Scoţi doi jucători care dau goluri, nu poţi să bagi pe unul care nu marchează. E un ditamai norocul.

Nici măcar inspiraţie. Inspiraţie e atunci când ai pe bancă Keşeru şi Rusescu şi alegi pe care să îl bagi în teren pe unul dintre ei. Nu e inspiraţie, ţi-a iesit un noroc chior”, a spus Panduru, în exclusivitate, la Orange Sport.

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 54 de puncte, 2. FCSB – 52, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 31, 5. Farul – 29, 6. FC Argeş – 27.

Afla mai multe despre: fcsb-toni petrea-basarab panduru 

viewscnt
Articole similare