You are here:

Basarab Panduru nu a înţeles de ce jucătorul FCSB a intrat pe teren în meciul cu Rangers: ”Nu l-aş fi băgat niciodată!”

Basarab Panduru nu a înţeles de ce jucătorul FCSB a intrat pe teren în meciul cu Rangers: ”Nu l-aş fi băgat niciodată!”

UEFA Europa League

Comentarii

Basarab Panduru a rămas surprins de apariţia lui Tavi Popescu în meciul Rangers - FCSB din Europa League, câştigat de scoţieni cu 4-0.

Octavian Popescu a intrat pe gazonul de pe Ibrox Park la pauza jocului, înlocuindu-l pe Luis Phelipe şi a primit cea mai mare notă din tabăra formaţiei roş-albastre (7.0).

În opinia lui Basarab Panduru, cei de la FCSB puteau comite o greşeală majoră prin introducerea lui Tavi Popescu, având în vedere că ”Garnacho” este anunţat titular în derby-ul cu Rapid de duminică.

Fostul component al ”Generaţiei de Aur” a tras un semnal de alarmă în privinţa schimbărilor de la pauză, deoarece exista riscul accidentărilor ce le-ar fi putut periclita campionilor şansele de reuşită în meciul cu Rapid.

Schimbările făcute de FCSB la pauză, de neînţeles pentru Panduru

„Nu l-aş fi băgat niciodată pe George Popescu (n.r. Octavian Popescu). Nu l-aş fi băgat niciodată pentru că Pantea iese la pauză, o să joace Creţu. Jucătorul care o să fie titular la meciul cu Rapid o să fie Tavi Popescu.

Avea şanse, mici, să se accidenteze în meciul  ăsta, să se întâmple ceva. Ce făceai la meciul cu Rapid?

O să ne spună că e Musi acolo, că joacă el fără nicio problemă. E clar că joacă Musi fără nicio problemă, dar dacă Tavi e apt, joacă el, şi atunci Musi nu există. Şi atunci de ce să îl bagi la meciul ăsta pe el? Ca să le dai 45 de minute?”, a spus Basarab Panduru la Prima Sport.

FCSB - Rapid se joacă duminică, de la 21:00, iar cele mai tari faze vor fi în format LIVE VIDEO pe Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: superligafcsbrangers 

viewscnt
Articole similare