You are here:

Basarab Panduru nu s-a putut abţine şi i-a bătut obrazul lui Daniel Bîrligea: ”Aşa era corect să faci. Nu se poate!”

Basarab Panduru nu s-a putut abţine şi i-a bătut obrazul lui Daniel Bîrligea: ”Aşa era corect să faci. Nu se poate!”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins-o pe PAOK, scor 1-0, în etapa a doua din Europa League.

Reproşuri pentru Bîrligea: ”Ai muncit 2%”

Daniel Bîrligea, starul lui Gigi Becali, a marcat în meciul PAOK Salonic – FCSB din UEFA Europa League. Darius Olaru i-a centrat pe jos, iar fostul atacant al CFR-ului a îndeplinit o simplă formalitate din faţa porţii. 

După meci, jucătorul a fost criticat de Basarab Panduru, care a avut o listă de reproşuri pentru atacantul lui FCSB, în direct, la Prima Sport.

Basarab Panduru: ”Cred că şi Birligea dacă se întoarcea şi se ducea direct la Olaru era mai inspirat, Pentru că nu a făcut nimic la faza golului, doar a băgat-o în poarta, şi tu te duci şi te bucuri cu toată lumea doar la Olaru nu, trebuie să îl felicite că i-a dat mingea să o bage în poarta. Uite unde se duce... Oriunde te duci, trebuie să te duci la cine ţi-a dat pasa că ai muncit 2% la golul ăsta! Nu se poate!

Silviu Tudor Samuilă: Da, subscriu, Birligea trebuia cum se făcea pe vremuri să te duci sa ştergi ghetele!

Basarab Panduru: Da, să ii arăţi în mod direct, tu eşti, nu eu, eu am facut 2%, nu pot să mă duc în toate pârtiile doar la Olaru nu. Aşa era corect să îi mulţumeşti”.

Daniel Bîrligea a marcat al doilea gol în Europa League pentru FCSB. După ce a marcat primul său gol pentru FCSB în duelul de pe Arena Naţională cu RFS, din prima etapă a grupei principale din Europa League, Bîrligea a lovit din nou.

Afla mai multe despre: bîrligeaolarupandurufcsb 

viewscnt
Articole similare