Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, reacţie dură după ce Simona Halep a primit 4 ani de suspendare pentru dopaj: ”Poate să spună ce vrea, am tolerenţă zero faţă de doping! A ieşit urât rău de tot din sportul ăsta!” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, reacţie dură după ce Simona Halep a primit 4 ani de suspendare pentru dopaj: ”Poate să spună ce vrea, am tolerenţă zero faţă de doping! A ieşit urât rău de tot din sportul ăsta!” | EXCLUSIV

Tenis

Comentarii

Veşti proaste pentru Simona Halep. ITIA anunţat, azi, că Simona Halep este suspendată patru ani din tenis!

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost suspendată pe o perioadă de patru ani pentru dopaj, a anunţat, marţi, Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA).

ITIA a precizat că un tribunal independent a suspendat fostul lider mondial pentru două încălcări separate ale Programului Antidoping din Tenis (TADP).

Primele reacţii după ce Halep şi-a aflat ”pedeapsa”

Basarab Panduru nu a rămas impresionat de explicaţiile Simonei Halep şi a răbufnit, în direct, după ce aceasta a fost suspendată patru ani pentru dopaj. 

”Mă aşteptam! Aici era problemă de colaborare, ne gândeam la o colaborare, să explice ce a făcut, cum a făcut şi să primească o suspendare mai mică. Alţii cred că au colaborat. Eu faţă de dopping am toleranţă zero, când se întâmplă asta e o mare problemă.

E urât râu de tot şi ieşi urât rău de tot din sportul ăsta. (n.r. despre comunicatul lui Halep) Poate să spună ce vrea. Din ăstea am auzit multe, că nimeni nu a făcut nimic, etc. Acum vedem pe documentare abia, abia acum aflăm. Discursul ăsta l-am mai văzut, treaba ei e să demonstreze. Nu ai cum să termini aşa cu 4 ai suspendare... ”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

  • 29 august 2022 este data ultimului meci jucat de Simona Halep: vs. Daria Singur, la US Open, în primul tur (2-6, 6-0, 4-6)

În august 2022, Simona Halep a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, roxadustat chiar în cadrul turneului US Open, după înfrângerea surprinzătoare în primul tur împotriva Dariei Snigur.

Anunţul oficial în cazul Simonei Halep

ITIA a emis astăzi după-amiază comunicatul oficial în care confirmă suspendarea. 

”ITIA confirmă că un tribunal independent a suspendat-o pe Simona Halep pentru o perioadă de 4 ani, din cauza încălcării Programului Anti-Doping. Dubla campioană de Grand Slam, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită vinovată pentru două încălcări separate.

Prima, cu substanţa interzisă roxadustat, la US Open 2022. A doua este legată de iregularităţile din paşaportul său biologic”, a fost comunicatul ITIA.

Simona Halep, suspendată 4 ani. Reacţia lui Toni Iuruc: ”O cunosc, ştiu tot ce a făcut”

Afla mai multe despre: simona haleptenisbasarab pandurudopaj 

viewscnt
Articole similare