You are here:

Basarab Panduru s-a amuzat copios de dezvăluirea lui Borza: ”Te-a lămurit, nu?” / ”Nu înţeleg nimic”

Basarab Panduru s-a amuzat copios de dezvăluirea lui Borza: ”Te-a lămurit, nu?” / ”Nu înţeleg nimic”

Rapid

Comentarii

Rapid a spulberat-o pe Farul, 5-0, în etapa a 13-a din Superliga.

Reacţii după ”dezvăluirea” făcută de Andrei Borza

Fără victorie acasă de mai bine de cinci luni, Rapid s-a dezlănţuit în prima repriză a meciului cu Farul, unul în care au debutat Clinton N'Jie şi Aaron Boupendza.

Andrei Borza, jucătorul crescut la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi şi vândut de Farul la Rapid în vara anului 2023, a înscris împotriva fostei sale echipe. După meci, Borza l-a amuzat copios pe Basarab Panduru: ”Mister a ales sistemul noi în 3-4 zile l-am învăţat” a fost declaraţia care a stârnit hohote de râs în direct la Prima Sport.

Basarab Panduru: Te-a lămurit, nu? În 3-4 zile l-au învăţat! (n.r. râde) Slabii ăia de afară stau ca proştii 3-4 ani şi nu înteleg nimic din sistemul ăla şi aştia în 3-4 zile joacă fără probleme. E bine! Dar cu cât îl înveţi mai repede cu atât de repede îl uiţi (n.r. râde).

Dan Udrea: Era un interviu cu Allegri şi a zis că cel mai greu era să schimbe sistemul pentru că jucătorii au nevoie de timp şi, de asemenea, avea nevoie de o serie bună de rezultate în care jucătorii să creadă că el ia cea mai bună decizie schimbând sistemul. Avea el ceva în cap, nu s-a întâmplat ca aici, luni asta şi la final de săptămână joci alt sistem (n.r. râde).

Afla mai multe despre: andrei borzarapidpanduru 

viewscnt
Articole similare