Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru s-a descătuşat la adresa lui Pantea după ce a comis-o din nou la Arad: ”Am văzut 3 probleme la el. Nu e posibil aşa ceva!” | EXCLUSIV

Basarab Panduru s-a descătuşat la adresa lui Pantea după ce a comis-o din nou la Arad: ”Am văzut 3 probleme la el. Nu e posibil aşa ceva!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Echipa UTA Arad a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FCSB, căreia i-a administrat prima înfrângere din acest sezon. Doi jucători ai bucureştenilor au fost eliminaţi - Pantea şi Coman.

Basarab Panduru l-a criticat pe Pantea după eliminarea din meciul cu UTA Arad

Alexandru Pantea nu trece prin cea mai bună perioadă la FCSB. A avut o primă repriză de uitat la Arad. Primul cartonaş galben l-a văzut pentru un henţ comis în propriul careu, care a dus la un penalty! Iar după a fost eliminat în minutul 45+4 al partidei, când a primit al doilea cartonaş galben din partea „centralului” George Găman pentru un henţ inexplicabil.

Basarab Panduru nu îl înţelege pe tânărul jucător şi l-a criticat după înfrângerea de aseară. 

Dan Udrea: Pantea are 21 de ani, pot sa înţeleg... dar pe Coman nu...

Basarab Panduru: Ce treaba are 21 de ani? Nu ai cum să fie fotbalist la FCSB să facă ce a făcut. Ai 21 de ani, eşti titular la FCSB, vrei la naţională. Nu e posibil aşa ceva. 

Constantin Zotta: Dar ce caută el acolo? .... 

Basarab Panduru: Nu analizează bine deloc, el mai are greşeli, de la începutul campionatul mai face greşeli. Nu marchează când trebuie. Are şi lucruri bune. Este abecedarul fundaşului, tu prima dată eşti fundaş, celalalte sunt poveşti. Eu de la început deja văd 3 probleme de genul acesta.

Afla mai multe despre: panteacomanbasarab pandurufcsb 

viewscnt
Articole similare