You are here:

Basarab Panduru se înclină în faţa FCSB: "Cred că se va naşte ceva începând din seara asta!". Concluzii la cald: "N-au arătat a echipă din România"

Basarab Panduru se înclină în faţa FCSB: "Cred că se va naşte ceva începând din seara asta!". Concluzii la cald: "N-au arătat a echipă din România"

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a fost oferit o reacţie la cald după PAOK - FCSB 0-1, în etapa a doua din Europa League.

"Pandi" s-a înclinat în faţa FCSB pentru rezultatul scos pe terenul adversarilor de la Salonic, 0-1, cu un om în minus din minutul 55, când Darius Olaru a fost eliminat. Expertul a lăudat toată echipa campioanei României, despre care a spus că "nu a arătat a echipă din România".

"Felicitări, FCSB!". Panduru, dat pe spate de prestaţia campioanei de la Salonic: "Nu mă aşteptam"

Fostul fotbalist a lăudat spiritul de echipă al FCSB, arătat în special după eliminarea lui Darius Olaru. "Pandi" a spus că, în opinia sa, după meciul cu echipa din Grecia "se va naşte ceva", referindu-se la o echipă cu adevărat unită şi puternică a campioanei.

"Mi-a plăcut, da. N-am crezut niciodată în rezultatul ăsta, mai ales după ce a luat Olaru cartonaşul roşu. Trebuie să-i felicit! Probabil că se şi naşte ceva, un joc după care trebuie să se nască ceva. Va rămâne în memorie. Te-ai apărat cum trebuie, PAOK parcă n-a fost aşa de periculoasă. A fost bara aia, dar mi-a plăcut spiritul, mi-a plăcut echipa. Vreau să-i văd aşa! N-a arătat a echipă din România.

Din minutul 55 au arătat extraordinar, felicitări! Au arătat extraordinar. Un asemenea joc de echipă mare, cred că se va naşte ceva începând din seara asta", a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport.

FCSB a învins PAOK Salonic în deplasare, scor 1-0, printr-un gol marcat de Daniel Bîrligea.

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsbvictorielaudepaok saloniceuropa league 

viewscnt
Articole similare