Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, semnal de alarmă pentru Mihai Pintilii după ce Leo Strizu a fost numit antrenor principal la FCSB: "Nu mai poate da indicaţii, nu mai stă la margine!” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, semnal de alarmă pentru Mihai Pintilii după ce Leo Strizu a fost numit antrenor principal la FCSB: "Nu mai poate da indicaţii, nu mai stă la margine!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a tras semnalul de alarmă în privinţa lui Mihai Pintilii, chiar înainte de meciul dintre FC Botoşani şi FCSB.

FC Botoşani şi FCSB se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în direct la Orange Sport 1. Cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

După mai bine de un an de la ultimul lor meci direct, cele două joacă într-o restanţă din etapa a şasea. Ultimul meci s-a încheiat cu victoria roş-albaştrilor, scor 3-1, la finalul lunii noiembrie, în 2021.

Leo Strizu a fost numit de Gigi Becali drept noul antrenor principal al celor de la FCSB. Leo Strizu are doar două experienţe ca antrenor: la FCSB II, în perioada 2008-2011, pe vremea când echipa se numea Steaua II, şi la Unirea Constanţa, în sezonul 2021/2022.

Înainte de meciul cu FC Botoşani, Basarab Panduru a tras semnalul de alarmă în privinţa lui Mihai Pintilii. Expertul Orange Sport susţine că fostul mijlocaş s-ar putea să aibă o problemă, deoarece acum nu va mai putea da indicaţii sau să stea la marginea terenului aproape de jucători. 

”Nu mai poate da indicaţii, nu mai stă la margine!”

”La FCSB nu, poate la altă echipă, dar la FCSB cel puţin jucătorii sunt obişnuiţi cu lucrurile astea. Adică e principal, dar nu e. E secund, dar nu e. Ei sunt obişnuiţi. Dacă era vorba despre o altă echipă, mă gândeam că s-ar putea să fie o problemă. 

Acum eu cred că este o problemă pentru Pintilii. El nu mai este nici măcar ăla care a fost puţinele alea etape. Stătea la mijlocul terenului. Dădea indicaţii.

Acum nici măcar cum era, nu mai poate să fie acum. Nu văd ca Strizu să facă pe principalul. Nu cred că va da el indicaţii. El a şi spus treaba asta”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-panduru-pintilii-strizu 

viewscnt
Articole similare