Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru ştie singurul motiv pentru care Nicolae Dică va mai rămâne la FCSB: ”Situaţia nu e deloc roz!” EXCLUSIV

Basarab Panduru ştie singurul motiv pentru care Nicolae Dică va mai rămâne la FCSB: ”Situaţia nu e deloc roz!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, luni, pe teren propriu, cu FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a X-a din Superliga de fotbal. Ilfovenii au reuşit să egaleze în minutul 90+7, printr-un gol marcat din penalty.

La fel ca în fiecare sezon, FCSB ţintea câştigarea campionatului la începutul acestei stagiuni, dar, bazat pe actuala formă din Liga 1, jucătorii pregătiţi de Nicolae Dică ar avea noroc să prindă play-off-ul.

După opt etape, roş-albaştrii au o singură victorie şi cinci remize, astfel că au reuşit să obţină, în medie, doar un punct pe etapă. Dacă ar ţine-o tot aşa, nici nu s-ar apropia de play-off.

Luni seara, FCSB a fost la un pas de a obţine o victorie importantă împotriva lui FC Voluntari. După ce s-au întrecut în ratări, roş-albaştrii au dat lovitura prin David Miculescu.

Însă, în ultimele minute, după eliminarea lui Malcom Edjouma, Risto Radunovic, salvatorul de la meciurile cu Saburtalo şi Viking, a alunecat în careu şi a comis penalty, din care ilfovenii au egalat.

Nicolae Dică a ”tunat” în urma fluierului final şi se apropie încet, dar sigur de borna de 15 etape, când Gigi Becali va interveni peste el dacă este nemulţumit de prestaţiile echipei.

La finalul meciului, Basarab Panduru l-a analizat pe Dică. El spune că situaţia nu este deloc bună, dar Dică are un avantaj pentru că a calificat echipa în grupele Conferenece League. 

”Situaţia nu e deloc roz!”

”În mod normal, la rezultatele astea, te aştepţi ca antrenorul să aibă o problemă. Dar faptul că reuşeşte să califice echipa în Conferenece League încă îi mai dă ceva timp să obţine alte rezultate, nu astea pe care le avem acum.

Situaţia nu e deloc roz. Două meciuri mai puţin, dar şi alea cu cine le joci? Cu CFR şi Botoşani, nici acolo nu ştii dacă faci puncte”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb-panduru-dică 

viewscnt
Articole similare