Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru ştie unde ar trebui să joace Andrei Ivan la naţională după ce a lucrat cu el la Craiova! ”Dacă poate juca ceva, poate evolua pe poziţia asta!” EXCLUSIV

Basarab Panduru ştie unde ar trebui să joace Andrei Ivan la naţională după ce a lucrat cu el la Craiova! ”Dacă poate juca ceva, poate evolua pe poziţia asta!” EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru a vorbit în studioul Orange Sport despre evoluţia lui Andrei Ivan din meciul amical cu Isreal.

România a remizat, marţi, în deplasare, la Netanya, scor 2-2 (2-0), într-un meci amical disputat cu reprezentativa Israelului. Tricolorii au condus cu 2-0, dar au evoluat foarte slab în repriza a doua, putând chiar pierde partida.

Andrei Ivan a fost titular în ultimul meci amical al României şi a fost schimbat în minutul 57. Pentru o scurtă perioadă de timp, Basarab Panduru a lăsat meseria de analist sportiv de la televiziune şi a mers la Craiova unde a fost secundul lui Reghecampf în acest sezon.

Expertul Orange Sport ştie unde ar trebui să joace Andrei Ivan la naţională. El susţine că atacantul Craiovei trebuie să fie vârf şi că nicio altă poziţie din zona ofensivă nu i se potriveşte.  

”Ivan joacă vârf, cred că este poziţia lui. Ivan dacă poate juca ceva, poate juca vârf, mijlocaş extremă stânga, niciodată, nu cred în dreapta. Cred că e vârf, da, dacă nu ai vârf îl pui pe el. Anul ăsta e unul bun, foarte bun pentru el, dar are 11 goluri, dar aşa cum le are, e campionatul nostru”, a spus Basarab Panduru, la OrangeSport. 

Teoria lui Basarab Panduru despre convocarea lui Darius Olaru la naţională

”Mi se pare aiurea să răspunzi. Nu cred că asta trebuie să faci. Trebuie să câştigi meciurile. Noi suntem aici să ne spunem părerea şi analizăm ce ai spus. Că acum o întorci şi spui că nu ştiu ce la 60% ce s-a întâmplat de fapt. 

Nu ai luat un jucător pentru că nu este pregătit pentru echipa naţională. Poate are dreptate, anul trecut Olaru avea 25 de meciuri jucate, cred că la sfârşitul campionatului avea 7 goluri marcate. Anul ăsta, în momentul ăsta, are 25 de jocuri jucate, 2 goluri marcate. Probabil că de la 7 la 2 e 60% ăla. Dar tu ai spus treaba asta şi nu l-ai convocat. Apoi îl aduci şi îl mai bagi şi titular.

Nu se leagă undeva. Ai fost obligat sau ai vrut să explici tu de ce nu l-ai luat pe ăla. Că ăsta e moda nouă. Mai bine taci din gură, nu mai zici nimic şi dacă îl aduceai nu mai zicea nimeni nimic. Mi s-a părut că Olaru nu a părut de 60%. Păi, dacă joacă aşa la 60%, pai, dă-l încolo pe Olaru. La sută la sută e puţin din Messi cu cineva pe acolo. Deja a alergat mult astăzi, nu?”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: panduru-românia-ivan 

viewscnt
Articole similare