Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, verdict clar! Echipa care va retrograda din Liga 1 sezonul viitor! ”De data aceasta nu mai are scăpare!” EXCLUSIV

Basarab Panduru, verdict clar! Echipa care va retrograda din Liga 1 sezonul viitor! ”De data aceasta nu mai are scăpare!” EXCLUSIV

CS Mioveni

Comentarii

Basarab Panduru a fost invitat în studioul Orange Sport, unde a fost întrebat despre echipele care vor părăsi Liga 1 sezonul viitor.

În momentul când i-a fost pusă întrebarea, primul nume la care s-a gândit a fost CS Mioveni. Totuşi, Alexandru Pelici, antrenorul echipei, a făcut o treabă bună la Mioveni. El nu a avut pe mână bugete mari şi nici jucători cu renume. 

Pelici a reuşit să salveze echipa sezonul trecut, evitând chiar şi barajul. Echipa a finalizat sezonul trecut din Liga 1 pe locul 12. La baraj au mers Dinamo şi Chindia Târgovişte, iar echipa din Ştefan cel Mare a reuşit contraperformanţa de a retrograda. 

Dinamo a jucat la baraj cu U Cluj, iar echipa nu a putut să se impună în faţa clubului din Liga 2. Atfel, echipa care a fost antrenată în acel moment de Uhrin a suferit o retrogradare istorică, iar în acest moment, tot mai mulţi fotbalişti pleacă de la club. 

”Pe Mioveni ai văzut-o retrogradată sigur sezonul trecut şi o vezi şi acum. Săracul Pelici nu ştiu cum o mai scoate acum la capăt, de data asta cred că va retrograda, nu mai are scăpare”, a declarat Panduru, în exclusivitate, la Orange Sport.

Transferurile de la Rapid, sub lupa lui Basarab Panduru

”Paul Iacob nu joacă niciodată în jocul lui Dragoş Grigore, nici a lui Săpunaru, în locul lui Albu, nu, pe bancă! Ştefan, rezervă, nu joacă în faţa lui Morais.

Ciobanu are concurenţă la mijloc, iar Costache cu Sefer pe dreapta, se bate acolo. Problema lui Sefer e că nu a marcat”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mioveni-liga 1-panduru 

viewscnt
Articole similare