Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, reacţie clară după victoria FCSB-ului din Conference League: ”Au rămas 11 contra 10 şi nu faci absolut nimic!” EXCLUSIV

Basarab Panduru, reacţie clară după victoria FCSB-ului din Conference League: ”Au rămas 11 contra 10 şi nu faci absolut nimic!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus, miercuri seară, scor 1-0 (0-0), în meciul disputat în deplasare, cu echipa slovacă Dunajska Streda, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Unicul gol al meciului de pe stadionul DAC Arena a fost marcat de Joonas Tamm, în minutul 69, după o pasă de la Radunovic. FCSB a ratat mai multe ocazii, totuşi, adversarii au fost şi eu periculoşi şi au reuşit să lovească bara în debutul meciului. 

Basarab Panduru a analizat meciul la finalul partidei. Expertul OrangeSport susţine că nu a văzut prea mult fotbal în acest meci. El a criticat faptul că echipa lui Dică nu a forţat având în vedere că a avut o bună perioadă de timp în plus pe teren. 

”Au rămas 11 contra 10 şi nu faci absolut nimic!”

”Un meci slăbuţ de ambele echipe. N-au jucat mai nimic. Cred că nu au probleme la calificare, pentru că am văzut o echipă slabă, mai slabă decât georgienii. N-am văzut absolut nimic la DAC. Din păcate, nici la FCSB n-am văzut. 

Nu prea am văzut lucruri bune nici la FCSB. Au rămas 11 contra 10 şi nu faci absolut nimic. Nimic, da. Eu cred că Florinel Coman a fost accidentat. La pauză nu ai cum să schimbi căpitanul”, a declarat Panduru, la finalul meciului. 

Returul partidei dintre FCSB şi Dunajska Streda se va disputa joi, 11 august, la Bucureşti.

Afla mai multe despre: fcsb-conference league-basarab panduru 

viewscnt
Articole similare