adplus-dvertising
You are here:

Baschet masculin | CSO Voluntari a ratat finala turneului preliminar din Basketball Champions League

Baschet masculin | CSO Voluntari a ratat finala turneului preliminar din Basketball Champions League

Baschet

Comentarii

Vicecampioana en-titre la baschet masculin, CSO Voluntari, a fost învinsă vineri, la Skopje, de formaţia turcă Tofaş Bursa, scor 68-57 (33-25), în semifinalele turneului preliminar al Ligii Campionilor, ratând astfel şansa de a lupta pentru un loc în grupe. CSO Voluntari va continua în FIBA Europe Cup.

Principalii marcatori pentru CSO Voluntari au fost Vasiliauskas 19 puncte, Gotcher 17, iar de la Tofaş s-a remarcat Gray 24.

În primul meci al turneului, vicecampioana României a dispus de formaţia britanică Leicester Riders, scor 70-61 (34-33), însă înfrângerea de vineri cu turcii a reprezentat ratarea finalei şi, implicit, a luptei pentru calificarea în grupe.

La turneul găzduit de Skopje, până duminică, au luat startul echipele TFT Skopje (Macedonia), Niners Chemnitz (Germania), în primul tur, respectiv Tofas Bursa (Turcia) şi Fribourg Olympic (Elveţia), din turul secund.

Doar câştigătoarea turneului se va califica în grupele BCL. CSO Voluntari a optat să continue în grupele FIBA Europe Cup.

Alte trei turnee preliminare ale BCL se desfăşoară la Malaga, Lisabona şi Belgrad.

viewscnt
Articole similare