Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Başkanul lui Galatasaray a oferit detalii despre transferul lui Stanciu! ”Am avut o întâlnire cu cei de la Slavia Praga!” Turcii insistă pentru mijlocaşul român

Başkanul lui Galatasaray a oferit detalii despre transferul lui Stanciu! ”Am avut o întâlnire cu cei de la Slavia Praga!” Turcii insistă pentru mijlocaşul român

Stranieri

Comentarii

Preşedintele lui Galatasaray, Burak Elmas, a oferit noi detalii despre transferul lui Nicolae Stanciu în Turcia.

Mijlocaşul român este pe lista de transferuri a celor de la Galatasaray, dar negocierile s-au blocat pentru moment, deoarece cehii nu au fost mulţumiţi de suma oferită de Galata, pe care o consideră sub valoare jucătorului român. 

Burak Elmas, preşedintele turcilor, a susţinut o conferinţă în care a fost întrebat despre transferul fostului jucător de la FCSB. El a dezvăluit că există în continuare interes pentru Stanciu, doar că sunt diferenţe între suma cerută şi cea oferită. 

”Am avut o întâlnire cu cei de la Slavia Praga!

”Am avut o întâlnire cu cei de la Slavia Praga pentru a discuta despre Nicolae Stanciu, am vorbit direct cu preşedintele clubului. Sunt nişte diferenţe între suma cerută de ei pentru jucător şi suma oferită de noi, dar negocierile continuă”, a declara Burak Elmas, preşedintele lui Galatasaray.

Diferenţele nu ar fi extrem de mari. Slavia a solicitat 7,5 milioane de euro, iar echipa lui Fatih Terim a oferit 6,5 milioane de euro. Presa din Turcia a anunţat că antrenorul Galatey îl doreşte pe Stanciu în lot pentru meciul din turul preliminar al UEFA Champions League, contra lui PSV Eindhoven, deoarece consideră că românul este fotbalistul de care are nevoie în linia mediană. 

Jurnaliştii turci susţin că oficialii de la Galatasaray au luat legatura cu Gică Hagi pentru a-l convinge pe Stanciu să accepte oferta. 

 

Afla mai multe despre: stanciu-galatasaray-turcia 

viewscnt
Articole similare