Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bătaie pentru semnătura lui Rafa Benitez! Cluburi din Anglia, Italia şi Spania se luptă pentru a-l aduce antrenor

Bătaie pentru semnătura lui Rafa Benitez! Cluburi din Anglia, Italia şi Spania se luptă pentru a-l aduce antrenor
Comentarii

Rafa Benitez a plecat de la Dalian, iar numele său este vehiculat acum la mai multe cluburi din Europa.

Rafa Benitez a demisionat de la conducerea tehnică a formaţiei Dalian Professional din China. Benitez şi staful său au renunţat la funcţii cu un an înainte de expirarea contractelor lor, din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit bbc.com.

“Din nefericire, la fel ca multe alte lucruri în ultimul an, Covid-19 ne-a schimbat vieţile şi proiectele. Pandemia continuă şi susţinerea familiilor noastre a reprezentat o prioritate în luarea acestei decizii”, a declarat Benitez.

La scurt timp distanţă, numele lui Rafa Benitez devine tot mai atractiv pentru cluburi interesante din Europa. Iată ce alternative are ibericul, potrivit presei din Spania

Newcastle

O revenire la Newcastle pare probabilă pentru Benitez. Tehnicianul a lăsat o impresie foarte bună în precedentul său mandat şi este adulat de fani.

Valencia
Potrivit spaniolilor, Valencia ar vrea să-l aducă înapoi pe Benitez pentru a salva echipa din situaţia cumplită în care a intrat. Anil Murthy ar fi discutat deja cu anturajul antrenorului, care momentan nu a oferit un răspuns concret

Napoli
O altă fostă echipă interesată de serviciile lui Benitez este Napoli, care l-ar fi pus pe lista de priorităţi în cazul în care s-ar despărţi de Gattuso.

AS Roma
Scaunul lui Paolo Fonseca se clatină, iar Roma ar putea ajunge sub comanda lui Rafa Benitez. Tehnicianul este dispus la negocieri, dar are pretenţii ferme.

Afla mai multe despre: rafa benitez 

viewscnt
Articole similare