Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bătut de CFR şi de FCSB, Toni Petrea şi-a fixat obiectivul pentru meciul cu U Craiova: "Poate nu mai jucăm la fel de bine şi luăm şi noi puncte..."

Bătut de CFR şi de FCSB, Toni Petrea şi-a fixat obiectivul pentru meciul cu U Craiova: "Poate nu mai jucăm la fel de bine şi luăm şi noi puncte..."

Chindia Targoviste

Comentarii

Chindia Târgovişte a pierdut şi cu FCSB, scor 0-2, şi a ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie, în toate competiţiile.

După ce a cedat în ultimele două etape din Superligă, cu acelaşi scor, 0-2, în faţa campioanei şi a vicecampioanei, echipa lui Toni Petrea va juca în meciul următor pe terenul Universităţii Craiova.

Chindia Târgovişte ocupă locul 11 în clasament, cu 21 de puncte obţinute în cele 20 de etape disputate.

"A fost o luptă surdă, noi chiar am încercat să pasăm pe acest teren, dar a fost greu. Am avut şi noi situaţiile noastre şi cred că meritam mai multe de la acest meci. N-am avut greşeli personale în acest meci, nu putem nega calitatea individuală a jucătorilor de la FCSB, eu n-am ce să le reproşez jucătorilor mei. Din păcate, în acest meci n-am reuşit să obţinem puncte, deşi am fi meritat.

Le-am şi zis băieţilor mei că nu trebuie să se gândească la numele şi la valoarea adversarilor, ei trebuie să se gândească de fiecare dată că este un simplu meci de Liga 1. Faptul că am întâlnit în aceste ultime două meciuri echipe din partea superioară a campionatului nu trebuia decât să ne ambiţioneze, jucătorii mei cred că au demonstrat şi în acest meci, şi la Cluj că se pot bate de la egal la egal cu orice adversar.

Urmează un alt meci cu o echipă cu pretenţi, jucăm la Craiova, întâlnim o echipă cu probleme, dar care are şi un lot extrem de valoros. Sper să venim şi cu puncte, pentru că în aceste două meciuri am jucat bine, dar nu am luate puncte, poate etapa următoare nu mai jucăm la fel de bine şi luăm şi noi puncte" , a declarat Toni Petrea.

Chindia - FCSB 0-2

FCSB a învins-o, duminică, în deplasare, pe Chindia Târgovişte, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Superligă.

Cu această victorie FCSB are 35 de puncte şi se află pe locul 3 în clasament, cu un meci mai puţin disputat.

  • CHINDIA: Căbuz - Căpuşă, Celea, Orozco Fernandez, A. Ioniţă - Akhmatov, Vorobjovas (Passaglia 77) - Neguţ (Ad. Şerban 77), Popadiuc, Dumitraşcu (Chamed 62) - D. Popa (Cooper 34)
  • FCSB: A. Vlad - V. Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru (Oaidă 7), Şut, Edjouma (Nikolov 46) – Cordea (Omrani 66), Compagno (Miculescu 7), Oct. Popescu (Radaslavescu 79)

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare