Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayer Leverkusen, campioană în premieră a Germaniei. 5-0 cu Werder Bremen şi seria de 11 titluri la rând a lui Bayern Munchen, întreruptă | VIDEO

Bayer Leverkusen, campioană în premieră a Germaniei. 5-0 cu Werder Bremen şi seria de 11 titluri la rând a lui Bayern Munchen, întreruptă | VIDEO

Bundesliga

Comentarii

Bayer Leverkusen a cucerit în premieră titlul în Bundesliga. Este un moment cu adevărat istoric în Germania, prin faptul că seria de 11 titluri la rând a lui Bayern Munchen a fost întreruptă.

Bayer Leverkusen, noua campioană a Germaniei. Xabi Alonso, omul momentului în Europa

Bayer Leverkusen a învins-o, pe teren propriu, scor 5-0, gruparea Werder Bremen, în etapa a 29-a din Bundesliga, şi a cucerit matematic titlul în Germania.

Leverkusen şi-a asigurat matematic titlul în Bundesliga, având un avans de 16 puncte înaintea ultimelor cinci etape de campionat.

Este primul titlu de campioană din istoria lui Bayer şi pentru prima oară din 2012 când titlul este câştigat de altă echipă în afara lui Bayern Munchen - campioana ultimelor 11 ediţii ale Bundesligii.

Elevii lui Xabi Alonso au sărbătorit extraordinara performanţă în faţa propriilor suporteri, pe BayArena, oferindu-le acestora o victorie categorică în meciul cu Werder Bremen, pe care l-a câştigat cu 5-0.

Victor Boniface a deschis scorul în minutul 25 şi, după 1-0 la pauză, gazdele au făcut spectacol în partea secundă. Granit Xhaka a înscris pentru 2-0 în minutul 60, pentru ca Florian Wirtz să reuşească apoi un hat-trick de senzaţie (68, 83 şi 90). Al doilea gol a fost magnific.

În clasamentul din Bundesliga, Bayer Leverkusen are 79 de puncte şi ocupă prima poziţie, fiind urmată de Bayern Munchen, cu 63 de puncte, şi de VfB Stuttgart, tot cu 63 de puncte.

Afla mai multe despre: bayer leverkusenbayern munchenbundesligaxabi alonso 

viewscnt
Articole similare