Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern a găsit rapid înlocuitor pentru Sule. Nemţii vor fundaşul unei campioane din Europa

Bayern a găsit rapid înlocuitor pentru Sule. Nemţii vor fundaşul unei campioane din Europa

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern l-a găsit pe înlocuitorul lui Niklas Sule (26 de ani), care a semnat deja cu Borussia Dortmund. Alessandro Bastoni (22 de ani), fundaşul central de la Inter, e dorit pe Allianz Arena pentru a-l înlocui pe Sule.

Bayern a găsit rapid înlocuitor pentru Sule. Nemţii vor fundaşul unei campioane din Europa

Bayern Munchen a rămas fără Niklas Sule, fundaş intrat în ultimele şase luni de contract pe Allianz Arena şi care a semnat cu Borussia Dortmund, rivala din Bundesliga, deşi avea oferte şi de la alte cluburi mai importante. Ca atare, Bayern s-a pus pe căutat pentru a găsi înlocuitorul.

Şi l-a găsit. Site-ul fichajes.net scrie că Alessandro Bastoni, fundaşul crescut în academia lui Inter, este dorit de campioana Germaniei pe Allianz Arena. Bastoni este unul dintre ce mai buni fotbalişti ai Interului, liderul din Serie A. Bayern îl place foarte mult pe Alessandro Bastoni pentru că italianul are un joc de picior foarte bun.

Transferul lui Alessandro Bastoni nu va fi uşor de realizat pentru Bayern, având în vedere că fundaşul e om de bază în echipa lui Simone Inzaghi şi e perceput drept un fotbalist de mare viitor pe "Giuseppe Meazza". Sursa citată scrie că Julian Nagelsmann e gata să discute personal cu Bastoni pentru a-l convinge să accepte transferul la Bayern.

Alessandro Bastoni a jucat 29 de meciuri în acest sezon, în toate competiţiile cu Inter, timp în care a marcat o dată şi a livrat trei pase de gol.

  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Alessandro Bastoni în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alessandro bastonitransferinterbayernfundas 

viewscnt
Articole similare