Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern a reacţionat printr-un amplu comunicat în urma zvonurilor apărute despre plecarea lui Tuchel la FC Barcelona

Bayern a reacţionat printr-un amplu comunicat în urma zvonurilor apărute despre plecarea lui Tuchel la FC Barcelona

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen a condamnat "afirmaţiile nesusţinute de fapte" despre viitorul antrenorului său, Thomas Tuchel, la o zi după ce acesta a evocat o posibilă nouă experienţă în străinătate, în timp ce la FC Barcelona se speculează pe seama înlocuirii lui Xavi.

"Nu vom mai accepta astfel de declaraţii nefondate, care sunt îndreptate direct împotriva antrenorului nostru şi care vin întotdeauna din aceeaşi sursă", a precizat clubul din Munchen într-un comunicat, relatează AFP.

În timpul unei întâlniri cu un grup de fani ai lui Bayern, duminică, Thomas Tuchel a vorbit despre posibilitatea de a antrena din nou o echipă din străinătate într-o zi, potrivit Sky Sport Germania.

"Probabil că voi fi tentat să plec din nou în străinătate", a declarat fostul antrenor al lui Paris SG şi Chelsea, citat de Sky, în timpul unei vizite la un club al fanilor bavarezi, Red Stars, din Heidenheim (sud). "Spania are un campionat excepţional", a adăugat tehnicianul de 50 de ani, citat tot de postul de televiziune.

Comentariile sale au dus rapid la speculaţii privind viitorul antrenorului german, în condiţiile în care omologul său spaniol Xavi a anunţat, sâmbătă, că o va părăsi pe Barcelona la finalul sezonului.

"Nu a vorbit niciodată despre Xavi Hernandez şi succesorul său, contrar a ceea ce s-a afirmat ulterior", scrie Bayern, care precizează că Tuchel a răspuns şi la "întrebări generale ale fanilor despre Spania ca ţară fotbalistică".

Clubul bavarez a precizat că antrenorul său a dat un răspuns mai general la întrebările legate de experienţa sa în străinătate, ca manager al lui PSG în campionatul francez (2018-2020) şi apoi al lui Chelsea în campionatul englez (2021-2022).

Tuchel o antrenează pe Bayern Munchen din 2023.

Afla mai multe despre: bayerntuchel 

viewscnt
Articole similare