Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern îl pierde pe Lewandowski, dar face un transfer de top! Negocierile, deconspirate

Bayern îl pierde pe Lewandowski, dar face un transfer de top! Negocierile, deconspirate

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern îl pierde pe Robert Lewandowsi (33 de ani), care nu vrea să-şi prelungească înţelegere şi va pleca, cel mai probabil, la FC Barcelona, dar face un transfer de top. Sadio Mane (30 de ani), starul lui Liverpool, este dorit în Bavaria. Primele negocieri au avut deja loc între jucător şi echipa germană.

Robert Lewandowski este pe făraş la Bayern, cu care mai are contract până în 2023 şi nu vrea să şi-l prelungească, dar Bayern are pregăt un adevărat cu tun cu care să-i împace pe fani.

Bayern îl pierde pe Lewandowski, dar face un transfer de top! Negocierile, deconspirate

Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al lui Bayern, e preocupat de situaţia din ofensiva echipei, mai ales că Robert Lewandowski nu vrea să semneze un nou contract. Pierderea lui "Lewa" este una grea şi va avea un impact major şi în ochii fanilor, astfel că bavarezii sunt nevoiţi să dea un tun.

Potrivit jurnalistului Florian Plattenberg, şefii lui Bayern lucrează la transferul lui Sadio Mane, cu care au avut deja o primă rundă de discuţii. Operaţiunea transferului lui Sadio Mane este "top secret" în cadrul clubului Bayern, care are nevoie de un star cu care să-i împace pe fani după ce Robert Lewandowski a transmis că vrea să plece şi să semneze cu Barcelona.

Bayern poate primi 35-40 de milioane de euro pentru transferul lui Robert Lewandowski şi poate investi banii în aducerea lui Sadio Mare. La fel ca "Lewa", Mane mai are contract cu Liverpool până în vara lui 2023, astfel că Bayern poate obţine serviciile sale "la reducere".

Afla mai multe despre: sadio manetransferbayernnegocieri 

viewscnt
Articole similare