Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen a reacţionat dur după ce Lewandowski a recunoscut public că vrea să plece de la echipă: ”Aprecierea nu este o stradă cu sens unic!”

Bayern Munchen a reacţionat dur după ce Lewandowski a recunoscut public că vrea să plece de la echipă: ”Aprecierea nu este o stradă cu sens unic!”

Bayern Munchen

Comentarii

Robert Lewandowski a anunţat oficial că nu îşi mai doreşte să continue la Bayern Munchen.

Robert Lewandowski a intrat în ultimul an de contract cu Bayern, iar acesta este curtat intens de FC Barcelona, care vrea să îi aducă lui Xavi un vârf de calitate. Acum, lucrurile par a fi clare, iar atacantul polonez şi-a manifestat preferinţa de a pleca de la campioana Germaniei. 

Într-o conferinţă de presă din cantonamentul naţionalei Poloniei, vârful lui Bayern a explicat clar că vrea să plece, iar acesta speră ca Bayern să nu îl oprească din drum. La puţin timp, directorul lui Bayern, Oliver Kahn, a vorbit despre declaraţiile făcute de polonez şi a transmis un mesaj dur. 

”Nu ştiu de ce Robert a ales această cale de a-şi face cunoscută situaţia. Cu astfel de declaraţii publice nu ajungi nicăieri. Robert ar fi trebuit să ştie ce are la Bayern. Aprecierea nu este o stradă cu sens unic”, a declarat Oliver Kahn.

Declaraţiile lui Robert Lewandowski

”Un lucru este clar pentru mine. Povestea mea la Bayern s-a încheiat. După ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni, nu-mi imaginez cum aş putea rămâne la Munchen. Sper că Bayern nu mă va opri doar pentru că poate. 

Pauza pentru meciurile echipei naţionale este o oportunitate bună pentru a mă gândi la următorii paşi. Acum mă concentrez la meciurile echipei naţionale. Nu este momentul să discut mai mult despre acest subiect. După ultima zi de cantonament voi spune mai multe”, a spus Robert Lewandowski, citat de publicaţia poloneză Fakt.

Afla mai multe despre: bayern-lewandowski -kahn 

viewscnt
Articole similare