Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen i-a găsit înlocuitor lui Manuel Neuer. Transferul costă 40 de milioane de euro!

Bayern Munchen i-a găsit înlocuitor lui Manuel Neuer. Transferul costă 40 de milioane de euro!

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen a început căutările pentru înlocuitorul lui Manuel Neuer (37 de ani), portar revenit după o accidentare gravă. Veteranul bavarezilor se apropie de retragere şi e greu de crezut că va mai reveni la nivelul foarte bun pe care l-a arătat până la momentul când a suferit o fractură la picior.

Accidentarea lui Neuer de sezonul trecut a obligat-o pe Bayern Munchen să aducă portar, pe Yann Sommer, dar acum conducerea clubului caută din nou goalkeeper. Sommer este dorit de Inter Milano şi poate pleca, iar şefii campioanei Germaniei nu vor să rămână descoperiţi.

Bayern Munchen i-a găsit înlocuitor veteranului Manuel Neuer

Fabrizio Romano, citat de presa din Spania, anunţă că şefii lui Bayern Munchen studiază atent posibilitatea transferului lui David Raya (27 de ani), goalkeeperul lui Brentford în Premier League. Bayern îşi doreşte întinerirea echipei, iar după 12 ani petrecuţi pe Allianz Arena Manuel Neuer va fi, cel mai probabil, trecut în plan secund.

Brentford vrea cel puţin 40 de milioane de euro pentru transferul lui David Raya, fotbalist care cochetează cu naţionala Spaniei. Rămâne de văzut dacă Bayern Munchen va fi gata să plătească această sumă pentru a obţine serviciile lui Raya, iar conform sursei citate "următoarele zile vor fi decisive" pentru viitorul portarului spaniol.

  • 30 de milioane de euro este cota de piaţă a lui David Raya în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: bayernmanuel neuerbayern transfer david rayabundesliga 

viewscnt
Articole similare