Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen i-a spus, din nou, nu lui Cristiano Ronaldo: ”Nu corespunde filosofiei noastre!” Motivele invocate de bavarezi

Bayern Munchen i-a spus, din nou, nu lui Cristiano Ronaldo: ”Nu corespunde filosofiei noastre!” Motivele invocate de bavarezi

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Preşedintele clubului Bayern Munchen, Oliver Kahn, a închis definitiv perspectiva unui transfer al starului Manchester United, Cristiano Ronaldo, la bavarezi, spunând că acesta nu corespunde "filosofiei" clubului german.

Kahn spune că Ronaldo nu corespunde "filosofiei" clubului Bayern Munchen

”Am discutat acest subiect - altfel nu ne-am face treaba bine. Personal, cred că Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari fotbalişti care au existat vreodată pe această planetă ”, a declarat Kahn pentru ziarul Bild.

”Dar am ajuns la concluzia că, în ciuda stimei pe care o avem cu toţii pentru el, nu ar fi corespuns filosofiei noastre în situaţia actuală” , a adăugat el.

Deşi Kahn nu a explicat ce a vrut să spună prin „filosofia” lui Bayern, clubul nu are o tradiţie de a aduce o stea de talie mondială la fel de salariu ar risca să creeze frustrare în vestiar. De asemenea, Bayern preferă să parieze pe tinerele.talent decât pe jucători aproape de sfârşitul carierei.

Atacantul portughez în vârstă de 37 de ani, care are încă un contract cu Manchester United, nu este multă situaţie în care se află şi a transmis spus conducerii că doreşte să fie transferat la un club care joacă în Liga Campionilor.

Şi-a ales Cristiano Ronaldo viitoarea echipă? Detaliul care-l da de gol, aflat: "Nimeni n-ar face asta ca apoi sa se mute"

Cristiano Ronaldo (38 de ani) pare că şi-a ales viitoarea destinaţie. Un jurnalist din Portugalia a aflat detaliul care indică la ce echipă va juca starul lusitan în sezonul viitor.

CR7 vrea să plece de la Manchester United, echipă care nu e calificată în grupele Ligii Campionilor, iar agentul şi-a propus la mai multe echipe. Bayern, Chelsea sau Atletico Madrid au refuzat să-l transfere, dar Ronaldo pare că şi-a decis viitorul într-o finală.

Viitorul fotbalistic al lui Cristiano Ronaldo este încă în aer. CR7 nu sa prezentat la antrenamentele lui Manchester United "din motive familiale", iar acesta pare că şi-a decis într-o finală viitoarea echipă departe de Manchester United.

Jurnalistul portughez Antonio Figueiredo, de la CMTV, a dezvăluit că lusitanul cu cinci Baloane de Aur în palmares şi-a înscris copii la şcoală în Lisabona. Acest lucru ar indica o întoarecere a lui Cristiano Ronaldo la Sporting, club care la crescut şi la care a fost antrenat la Laszlo Boloni.

Varianta Sportig este una viabilă pentru Ronaldo, mai ales că portughezii vor juca în grupele Ligii Campionilor, competiţia preferată a lui CR7. Cristiano Ronaldo este golgheterul all-time al UCL, dar şi lider în topul paselor de gol. Starul portughez a castigat Liga Campionilor de cinci ori.

Cristiano Ronaldo a jucat doar un singur sezon la echipa mare a lui Sporting, între 2002 şi 2003, timp în care a marcat de cinci ori şi a livrat şase pase de gol în 31 de meciuri.

Afla mai multe despre: ronaldo-united-bayern 

viewscnt
Articole similare