Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen nu cedează. Bavarezii au refuzat o nouă ofertă făcută de FC Barcelona pentru Lewandowski

Bayern Munchen nu cedează. Bavarezii au refuzat o nouă ofertă făcută de FC Barcelona pentru Lewandowski

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen îşi menţine decizia de a nu renunţa la Robert Lewandowski, dorit cu insistenţă de FC Barcelona, pentru mai puţin de 50 de milioane de euro. Astfel, catalanii sunt nevoiţi acum să revină cu o nouă ofertă pentru atacantul polonez.

Potrivit ziarului Bild, oficialii clubului bavarez au refuzat ultima ofertă a Barcelonei, care a propus o sumă de 40 de milioane de euro, plus cinci milioane bonusuri de performanţă, considerând că oferta este insuficientă.

Anterior, Bayern a respins şi prima ofertă a grupării catalane, care consta în 32 de milioane de euro sumă fixă, plus cinci milioane bonusuri.

Robert Lewandowki, în vârstă 33 de ani, este al doilea marcator din toate timpurile în Bundesliga, după legendarul atacant german Gerd Muller. Contractul său cu echipa germană expiră în vara anului viitor.

Bayern Munchen a ajuns deja un înlocuitor pentru golgheterul polonez, recrutându-l recent pe senegalezul Sadio Mane de la FC Liverpool, pentru suma de 32 de milioane de euro, plus bonusuri care pot ajunge până la 9 milioane de euro.

Cotidianul spaniol El Mundo Deportivo scrie că Paris Saint-Germain a încercat să-l deturneze pe Lewandowski din drumul său spre Barcelona, însă polonezul a rămas fidel dorinţei sale de a juca pe Camp Nou din sezonul viitor.

Afla mai multe despre: bayern 

viewscnt
Articole similare