Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen - Union Berlin | Cele mai bune opţiuni de pariere la Betano

Bayern Munchen - Union Berlin | Cele mai bune opţiuni de pariere la Betano

Pariuri sportive

Comentarii

De necrezut în urmă cu câţiva ani, Bayern şi Union Berlin au ajuns să se lupte pentru primul loc în Bundesliga. Bavarezii nu îşi mai permit să calce strâmb, mai ales că şi Dortmund stă la pândă

Bayern este mare favorită la pariuri contra lui Union Berlin în meciul de duminică, deşi au aceelaşi număr de puncte. Statistica este de partea bavarezilor, care nu au pierdut niciodată contra echipei din capitala Germaniei.

Evident, şi valorea superioară este argument al echipei lui Nagelsmann. Bayern a avut timp să digere înfrângerea de la Gladbach, în timp ce Union Berlin s-a luptat cu Ajax (şi a câştigat) la mijlocul săptămânii în Europa League.

Cu siguranţă, campioana Germaniei va fi mai ”fresh” decât adversara sa, iar acesta este alt motiv care ne îndeamnă să pariem pe o victorie a gazdelor. Aşa cum ne-a obişnuit, Bayern va forţa din start.  Cotă care nu trebuie subestimată pentru un succes bavarez încă de la  pauză (1/1) este 1.91 la Betano.

Un derby cu garda jos

După Bayern, Union Berlin este cea mai bună echipă din Bundesliga în deplasare. În 11 meciuri, a reuşit 6 victorii şi a dat 16 goluri. Bavarezii sunt neînvinşi acasă, unde au o medie mai mare de trei goluri marcate pe meci.

31 de goluri în 10 jocuri au înscris gazdele de pe Allianz Arena. Dacă ne uităm şi la ultimul duel de la Munchen dintre cele două echipe (Bayern - Union 4-0, în 2022), nu ar trebui să evităm pariul pe goluri. 2.40 e cota la Betano pentru un derby cu peste 3.5 goluri.

Ultima şansă pentru Choupo-Moting

După trei luni de absenţă, Mane va fi din nou în lotul lui Bayern. Cel mai probabil, va bifa câteva minute pe final. Revenirea lui Mane înseamnă o presiune uriaşă pe Choupo-Moting, om de bază în atacul bavarezilor în ultima perioadă.

Vârful camerunez, cu 8 goluri în 15 meciuri de campionat, trebuie să îşi treacă numele pe lista marcatorilor şi cu Union Berlin ca să nu ajungă direct pe banca de rezerve. 2.25 e cota la Betano pentru un gol în meci al lui Choupo-Moting.

Echipe probabile:

  • Bayern Munchen: Sommer; Cancelo, De Ligt, Pavard, Davies; Kimmich, Goretzka; Coman, Musiala, Sane; Choupo-Moting
  • Union Berlin: Ronnow; Jaeckel, Leite, Knoche; Juranovic, Haberer, Laidouni, Khedira, Trimmel; Siebatcheu, Becker

Afla mai multe despre: betano 

viewscnt
Articole similare