You are here:

Bayern, reacţie oficială în privinţa accidentării lui Harry Kane. Care este situaţia atacantului englez

Bayern, reacţie oficială în privinţa accidentării lui Harry Kane. Care este situaţia atacantului englez

Bayern Munchen

Comentarii

Accidentarea suferită de Harry Kane, atacantul echipei Bayern Munchen, în derby-ul cu Bayer Leverkusen, disputat sâmbătă, nu este una gravă, existând speranţe că internaţionalul englez să joace în meciul cu Aston Villa din Liga Campionilor, programat miercuri.

Căpitanul Angliei a primit o lovitură la gleznă în timpul meciului încheiat la egalitate, 1-1, pe Allianz Arena între liderul din Bundesliga şi campioana entitre Bayer Leverkusen, fiind înlocuit în finalul reprizei secunde

"Examenele medicale au arătat o evoluţie pozitivă a leziunii sale, Kane urmând să primească în continuare tratamentul adecvat" , a scris Bayern într-un comunicat.

Clubul bavarez nu precizează dacă englezul va fi apt de joc pentru partida cu Aston Villa, însă Kane şi antrenorul său, Vincent Kompany, şi-au exprimat optimismul în acest sens după meciul cu Leverkusen.

"Mă doare puţin, dar cred că este în regulă. Nu se simte prea rău. Vom vedea ce va fi în zilele următoare. Cred că voi fi acolo", a spus Kane.

Kompany a declarat la rândul său: "Sper că va putea juca împotriva lui Aston Villa miercuri".

Harry Kane a marcat 10 goluri în şapte meciuri disputate în toate competiţiile de la debutul sezonului, inclusiv patru în partida cu Dinamo Zagreb din prima etapă a Ligii Campionilor, câştigată de Bayern cu scorul de 9-2.

Afla mai multe despre: bayern 

viewscnt
Articole similare