Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BBC-ul, ”chemat” să vadă anomalia fotbalului românesc”. Management fraudulos e un termen blând”/ ”Este excepţional!” | EXCLUSIV

BBC-ul, ”chemat” să vadă anomalia fotbalului românesc”. Management fraudulos e un termen blând”/ ”Este excepţional!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

”Ca la noi, la nimeni”, o afirmaţie care persistă în întreg fotbalul românesc, unde anomaliile sunt la ele ”acasă”.

La Târgovişte, de exemplu, autorităţile locale au făcut toate eforturile posibile pentru a construi două stadioane la cele mai înalte standarde, însă echipa fanion a oraşului este aproape de faliment.

Jucătorii Chindiei s-au reunit, luni dimineaţă, în faţa primăriei din Târgovişte sau a Consiliului Judeţean, deoarece aceştia nu au mai fost plătiţi de luni bune şi refuză să se mai antreneze.

  • Ultimul salariu încasat de jucătorii Chindiei a fost cel de pe luna august 2023.

Bogdan Cosmescu, uluit de situaţia de la Târgovişte

Prezent în studioul Orange Sport, comentatorul Bogdan Cosmescu s-a arătat uluit de modul în care oraşul Târgovişte a primit aprobarea de a construi/moderniza două stadioane, din banii statului, într-o zonă în care nu se prea pune accent pe fotbal. Drept dovadă şi situaţia actuală a echipei din Liga 2, care se află în prag de faliment.

Mai în glumă, mai în serios, Bogdan Cosmescu este sigur că presa internaţională s-ar amuza copios, dacă ar afla ce se întâmplă la Târgovişte.

Subiectul pare banal, dar pe mine mă şochează: iniţiativa oraşului Târgovişte şi a municipiului Dâmboviţa care face două stadioane, iar echipa se desfiinţează. Mi se pare ceva absolut minunat.

Unul este făcut bizar, cu casa în mijlocul peluzei, dar l-au făcut după 7 ani de zile. Iar acum îl fac pe al doilea, de 25.000 de locuri, iar echipa se va desfiinţa. Este ceva minunat.

Nici nu ştiu unde să...Management fraudulos este un termen blând. Că poţi să nu te pricepi. Dar aici nu e vorba să nu te pricepi. Mi se pare excepţional.

Vreau să salut chestia asta. Am ajuns la nivelul următor. Până acum era: avem stadion, nu avem echipă  Acum: avem două stadioane şi nu avem echipă.

Eu nu înţeleg cu nu apare în presa străină. Cred că e un subiect prea mic. Dacă le spui asta celor de la BBC, cred că nu le vine să creadă. Cred că trimit aici un car de televiziune să facă reportaj. Zici că e normal? Aşa se face?”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

VIDEO: 

Afla mai multe despre: bogdan cosmescutargovistedambovitastadioane targoviste 

viewscnt
Articole similare