Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali A COMIS-O din nou! Patronul de la FCSB nu s-a putut abţine! Greşeala FATALĂ care îl poate face să piardă titlul din nou

Becali A COMIS-O din nou! Patronul de la FCSB nu s-a putut abţine! Greşeala FATALĂ care îl poate face să piardă titlul din nou

FCSB

Comentarii

FCSB pare că nu se învaţă minte niciodată şi repetă, an de an, aceleaşi erori. Pe lângă implicarea totală a lui Gigi Becali, roş-albaştrii continuă să transfere haotic, iar acest lucru îi va afecta munca viitorului tehnician.

Oaidă şi Belu sunt jucătorii care vor veni la FCSB în această vară, în timp ce Olaru, alt transfer cofirmat, ar urma să sosească abia în iarnă, la jumătatea sezonului viitor. Pe lista lui Becali mai sunt Andrei Ivan, Constantin Budescu şi Laidouni, de la Voluntari, jucător pe care se pare că este deja aproape să-l transfere.

În mod surprinzător, Becali nu şi-a dat seama că are probleme mari în apărare şi continuă să transfere doar jucători de atac. Belu este singurul apărător luat de Becali, dar acesta nu poate juca în centrul apărării. Fotbalistul venit de la Astra este om de bandă dreaptă.

Bogdan Planic, Iulian Cristea şi Mihai Bălaşa sunt fundaşii centrali din lotul FCSB, doar că ultimii doi sunt proveniţi din alte posturi. Cristea a jucat mijlocaş defensiv, în timp ce postul de bază al lui Bălaşa este cel de fundaş dreapta. Aici este şi una dintre cauzele pentru care FCSB tremură la fazele fixe. Fără fundaşi centrali de meserie, obişnuiţi cu marcajul puternic, steliştii se prăbuşesc uşor la mingile aruncate în careu.

UN SINGUR FUNDAŞ PE O LISTĂ ÎNDEPĂRTATĂ

Alexandru Paşcanu, fotbalistul lui Leicester şi jucător convocat de Mirel Rădoi la EURO 2019, este singurul fundaş pe care roş-albaştrii îl au pe o listă destul de îndepărtată. Becali nu vrea să plătească pentru transferul său pentru că nu îl cunoaşte, dar i-a transmis lui MM Stoica faptul că e de acord să-l aducă pe Paşcanu doar în cazul în care acesta vine liber de contract.

Afla mai multe despre: becalifcsbliga 1,  

viewscnt
Articole similare