You are here:

Becali a crezut că dă lovitura: ”Mare noroc că l-am luat!” Între timp, aproape că s-a lăsat de fotbal la doar 29 de ani. Cu cine a semnat astăzi

Becali a crezut că dă lovitura: ”Mare noroc că l-am luat!” Între timp, aproape că s-a lăsat de fotbal la doar 29 de ani. Cu cine a semnat astăzi

Superliga

Comentarii

Unul dintre cele mai ciudate transferuri făcute de FCSB în istoria recentă, Doru Bratu este de miercuri jucătorul lui Carmen Bucureşti, echipă care evoluează în Liga a 4-a, alături de Steaua. Fundaşul de 29 de ani s-a despărţit luna trecută de Rapid.

La doar 29 de ani, Doru Bratu îşi continuă cariera în Liga a 4-a, unde a evoluat şi anul trecut, când a îmbrăcat tricoul Rapidului. Fostul jucător al FCSB-ului a jucat pentru giuleşteni până în martie, când a fost anunţat că nu mai face parte din planurile echipei.

De atunci, cea mai interesantă ofertă pare să fi fost primită de la Carmen Bucureşti, locul secund în Liga a 4-a, după Steaua. După doar două ore după ce a fost anunţat oficial, Doru Bratu a fost titularizat în meciul pe care Carmen l-a disputat cu Carmen Bucureşti.


Doru Bratu şi-a început cariera la Rapid şi a mai jucat ulterior pentru Daco-Getica, FC Snagov, Chiajna, FCSB, Pandurii, U Cluj şi Farul. Un moment inedit în carieră a fost atunci când a semnat cu FCSB. Gigi Becali spunea că Laurenţiu Reghecampf i-a garantat că Doru Bratu va ajunge la nivelul lui Vlad Chiricheş, care doar ce fusese vândut la Tottenham:

”Reghe mi-a zis că avem un fundaş la fel de bun. E vorba despre Doru Bratu. Mare noroc am avut că l-am luat pe Bratu! Îi dau doar două mii de euro pe lună, iar Reghecampf crede că va ajunge în curând la nivelul lui Chiricheş”, spunea atunci Gigi Becali.

Însă Doru Bratu a prins doar trei meciuri la FCSB, într-un sezon şi jumătate.

Afla mai multe despre: doru bratugigi becali 

viewscnt
Articole similare